Akdeniz Belediyesi vezneleri hafta sonu açık olacak


 

Tarih : 26 Kasım 2025 Çarşamba 21:37

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerini yapmak isteyen vatandaşlar için hafta sonu veznelerini açık tutacağını duyurdu.

Belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2025 yılına ait söz konusu vergilerde ikinci taksit ödeme süresinin 1 Aralık 2025 tarihinde sona ereceği hatırlatıldı. Ödeme döneminin son günlerine yaklaşılması nedeniyle oluşabilecek yoğunluğun önüne geçmek amacıyla, merkez hizmet binası tahsilat veznelerinin 29 Kasım Cumartesi ve 30 Kasım Pazar günleri de hizmet vereceği bildirildi.
Açıklamada ayrıca, vatandaşların belediyeye gelmeden anlaşmalı bankalar aracılığıyla ya da belediyenin resmi internet sitesi üzerinden online olarak ödemelerini yapabilecekleri ifade edildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA