Mersin’de tarihi geçmiş gıda ürünleri ele geçirildi


Mersin’in Akdeniz ilçesinde zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş çok sayıda ürün ele geçirildi.

 

Tarih : 5 Kasım 2025 Çarşamba 22:05

Edinilen bilgiye göre Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşması için market ve bakkallara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Hal, Çay, Çilek ve Siteler mahallelerinde gerçekleştirilen denetimlerde raf ve depolarda detaylı inceleme yapan ekipler, son kullanma tarihi geçmiş gıda ve tüketim ürünlerine el koydu. Ruhsat, hijyen, ürün saklama şartları ve etiket bilgilerine ilişkin kontrol yapan ekipler, işletme sahiplerini mevzuata uygun satış konusunda uyardı.

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirterek, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdaya erişimi için çalışmalarımızı kararlı şekilde yürütüyoruz. Tespit edilen olumsuzluklara cezai işlem uygularken, işletmeleri doğru uygulamalar konusunda da bilgilendiriyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Vatandaşlarımız karşılaştıkları olumsuz durumları bize bildirebilir" dedi.
Belediye yetkilileri, ilçe genelinde market, fırın, kasap ve diğer gıda satışı yapılan işletmelerde denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini bildirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA