Köpek dehşetinin mağduru motokurye o anları anlattı: "Köpek kafasını çırpabilseydi etimi koparabilirdi"


Mersin’de ağızlıksız gezdirilen Rottweiler cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralanan motokurye Salih Türk, yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Türk, "Köpek kafasını çırpabilseydi etimi koparabilirdi" dedi.

 

Tarih : 24 Ekim 2025 Cuma 14:54

Merkez Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde sahibi tarafından sokakta ağızlıksız gezdirilen ‘Rottweiler' cinsi köpek, çocuklarını almaya giden Şadiye Armut'a saldırdı. Kadını sırt kısmından ısırarak yaralayan köpek, sahibi ve çevredekiler tarafından kontrol altına alınmaya çalışılırken olay yerine sipariş teslimatı yapmaya gelen motokurye Salih Türk'e yöneldi. Yere düşen kurye köpeğin dişlerinden acı içinde kurtulmaya çalışırken, çevredekiler hayvanı uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadı. Olayda her iki kişi de yaralanarak hastanede tedavi gördü.

"KÖPEK KAFASINI ÇIRPABİLSEYDİ ETİMİ KOPARABİLİRDİ"

Saldırının ardından motokurye Salih Türk, dehşet anlarını İhlas Haber Ajansı muhabirine anlattı. Türk, "Ben sipariş teslimatı için oradaydım. Sipariş teslim edeceğim müşteri de zaten olay esnasında kavgada olduğu için mecbur teslimatı yapabilmem için ayrılmam gerekiyordu. Tam o sırada çocuğun elinden köpek kaçtı ve 30 kişinin arasından çarpa çarpa bana doğru geldi. Boynunu ve başını tuttuğum için sadece ayağımda ve bacağımda delikler oluştu. Eğer köpek kafasını çırpabilseydi ve kemiğe denk gelmeseydi etimi koparabilirdi" ifadelerini kullandı.

"EN YAKIN ZAMANDA GİDİP ŞİKAYETİMİ YAPACAĞIM"

Türk, köpeğin 1,5 yıldır aşısının olmadığını öğrendiğini ve en kısa sürede şikayetçi olacağını ifade ederek, "Hayvana zarar vermek istemedim, sadece tutmaya çalıştım ama hakim olamıyordum. Şu an ilaçlardan dolayı sağlıklı düşünemiyorum, sürekli uyuyorum. En yakın zamanda gidip şikayetimi yapacağım" diye konuştu.

Saldırıya uğrayan mağdurların şikayeti üzerine Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Köpek sahibi F.I. gözaltına alınırken, el konulan köpek Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait hayvan barınağında gözetim altına alındı. Köpek sahibine yaklaşık 7 bin lira idari para cezası uygulanarak, adli işlem başlatıldı. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA