12:27   MERSIN’DE ÇOCUK KAMPÜSLERI 29 EKIM COŞKUSUNDA TEK YÜREK OLDU   12:03   MERSIN’DE TARıM IŞÇILERINI TAŞıYAN MIDIBÜS OTOMOBILLE ÇARPıŞTı: 3 ÖLÜ, 12 YARALı   10:10   MERSIN’DE ’BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ’ DÜZENLENDI   10:09   MERSIN’DE INCIR SEZONU SONA ERDI, ÜRETICISININ YÜZÜ GÜLDÜ   10:08   ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   10:07   ŞEHIT EMNIYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDI’NIN BABASı MERSIN’DE TOPRAĞA VERILDI   13:32   MERSIN’DE SON BIR HAFTADA 577 UYUŞTURUCU ŞÜPHELISI YAKALANDı   12:43   MERSIN’DE AKUSTIK SAHNE KONSERLERI GENÇLERIN ILGISINI ÇEKIYOR   12:42   ŞENER: "ŞEHIT AILELERI VE GAZILER, MILLETIMIZIN EN KıYMETLI EMANETIDIR"   12:41   MERSIN’DE EMEKLI KADıNLARA MEME KANSERI FARKıNDALıK EĞITIMI  
 
   
 
 

Haydi Mersin! SMA hastası minik Alim Asaf için umut ol!


Mersin’in Toroslar ilçesinde yaşayan 4 yaşındaki Alim Asaf Konat, yaşam mücadelesini sürdürmeye çalışıyor. Henüz 27 aylıkken SMA Tip 1 (Spinal Musküler Atrofi) teşhisi konulan Alim Asaf, tedavi olabilmek için yardımseverlerin desteğini bekliyor.

 

Tarih : 19 Eylül 2025 Cuma 17:24

5 kişilik bir ailenin ortanca çocuğu olarak 15 Şubat 2021’de dünyaya gelen Alim Asaf, hastalığın belirtilerini küçük yaşta göstermeye başladı. Ancak iddiaya göre, bazı doktorların yanlış yönlendirmesi nedeniyle tedavi süreci ve kampanya başlangıcı gecikti. Bu da Alim Asaf’ın zamanla yarıştığı tedavi sürecini olumsuz etkiledi. Kasım 2024’te başlatılan kampanyayla birlikte Alim Asaf için umut kapıları yeniden aralanmaya başladı. Aile, şehir genelinde duyarlılık çağrısı yaparken, sosyal medya üzerinden de destek kampanyası sürdürülüyor. Küçük çocuğun halen fizik tedavi süreci devam ederken, ailesi tedavi için gereken maddi desteği toplayabilmek adına hayırseverlerden yardım istiyor. Alim Asaf’ın yaşamı, toplumun dayanışma ruhuyla yeniden şekillenebilir. Ailesi ve destekçileri, Mersin halkı başta olmak üzere tüm Türkiye’yi bu iyilik hareketine katılmaya davet ediyor.

 

Valilik Onaylı Bağış Hesapları ise şöyle:

TL: TR10 0006 4000 00 16 6050 566 62

Dolar: TR14 0006 4000 0029 6050 1465 57

EURO: TR31 0006 4000 0026 6050 1465 42

Alıcı: Alim Asaf Konat

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA