12:27   MERSIN’DE ÇOCUK KAMPÜSLERI 29 EKIM COŞKUSUNDA TEK YÜREK OLDU   12:03   MERSIN’DE TARıM IŞÇILERINI TAŞıYAN MIDIBÜS OTOMOBILLE ÇARPıŞTı: 3 ÖLÜ, 12 YARALı   10:10   MERSIN’DE ’BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ’ DÜZENLENDI   10:09   MERSIN’DE INCIR SEZONU SONA ERDI, ÜRETICISININ YÜZÜ GÜLDÜ   10:08   ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   10:07   ŞEHIT EMNIYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDI’NIN BABASı MERSIN’DE TOPRAĞA VERILDI   13:32   MERSIN’DE SON BIR HAFTADA 577 UYUŞTURUCU ŞÜPHELISI YAKALANDı   12:43   MERSIN’DE AKUSTIK SAHNE KONSERLERI GENÇLERIN ILGISINI ÇEKIYOR   12:42   ŞENER: "ŞEHIT AILELERI VE GAZILER, MILLETIMIZIN EN KıYMETLI EMANETIDIR"   12:41   MERSIN’DE EMEKLI KADıNLARA MEME KANSERI FARKıNDALıK EĞITIMI  
 
   
 
 

Mersin, ‘Tekstil Fuarı’na hazırlanıyor


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 38 No’lu Tekstil Konfeksiyon ve Ayakkabı Sanayi Meslek Komitesi Ocak ayında Mersin’de Tekstil Fuarı düzenlemeye hazırlanıyor. Komite öncülüğünde sektör temsilcilerinin Capital Fuarcılık’la gerçekleştirdiği toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır da katıldı.

 

Tarih : 10 Eylül 2025 Çarşamba 15:56

Fuar organizasyonu hakkında bilgi alan Çakır, Mersin’in tekstil sektöründeki gücüne dikkat çekerek düzenlenecek fuarla bu gücün daha da yukarı taşınabileceğini vurguladı. İlk kez böyle bir fuar düzenleneceğini ve bir başarı hikayesi yazılmasının önemli olduğunu kaydeden Çakır, önümüzdeki süreçte uluslararası boyut kazanacağına inandığı böylesi önemli bir organizasyona her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.  Fuar hakkında bilgi paylaşan 38 No’lu Komite Meclis Üyesi Salihcan Sağlam ise fuarın kentin tüm tekstilcilerini bir araya getirecek olması açısından da büyük önem taşıdığını vurguladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA