Göle giren çocuk boğuldu, ağabeyinin durumu kritik


Mersin’in Tarsus ilçesinde baraj gölüne giren 8 yaşındaki çocuk boğuldu, hastaneye kaldırılan 10 yaşındaki ağabeyinin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

Tarih : 13 Ağustos 2025 Çarşamba 10:31

Olay, Tarsus Berdan Baraj Gölü'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ağabeyiyle baraj gölüne giren 8 yaşındaki Serdar Şirin, suda çırpınmaya başladı. Kardeşinin çırpındığını gören ağabeyi 10 yaşındaki Mevlüt Can ise kardeşini kurtarmak istedi. Bu sırada Mevlüt Can da çırpınmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla sudan çıkarılan iki kardeş, çağrılan ambulansla Tarsus Devlet Hastanesine sevk edildi. Küçük Serdar sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağabey Mevlüt ise durumunun kritik olması sebebiyle ambulansla Mersin Şehir Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA