Akdeniz’de bir evden 2 kamyon çöp çıkarıldı


Mersin’de iki katlı bir evden 2 kamyon çöp ve atık malzeme çıkarıldı. Aynı evden birkaç ay önce de 5 kamyon çöp toplandığı bildirildi.

 

Tarih : 12 Haziran 2025 Perşembe 13:14

Akdeniz ilçesine bağlı Çilek Mahallesi'nde vatandaşların 'kötü koku ve görüntü kirliği' yönündeki şikayet ve ihbarı üzerine harekete geçen Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 6331 Sokak'ta bulunan 2 katlı yapıda çöp, mobilya, karton, tekstil ve plastik atıkları istiflendiğini tespit etti. Özellikle evin damında biriktirilen çeşitli çöp ve atıklar, ekipler tarafından kamyonlara yüklenerek atık bertaraf tesisine taşındı. Ekipler, evden 2 kamyon çöp ve atık toplarken, yayılan kötü koku ve görüntü kirliliğini de ortadan kaldırdı. Aynı evden birkaç ay önce de 5 kamyon çöp toplandığı bildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA