Madalya için koştular


Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde özel eğitim kurumlarında eğitim gören öğrenciler arasında atletizm yarışması düzenlendi. Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ve Yaşar Ok madalyalarını verdi.

 

Tarih : 18 Mayıs 2024 Cumartesi 13:19

Haber Merkezi

Silifke Şehir Stadyumu'nda 100 metre, 400 metre ve 400 metre bayrak kategorilerinde düzenlenen yarışmalara 28’i erkek, 12’si kız olmak üzere toplam 40 özel öğrenci katıldı. Beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde önce ısınma hareketleri yaparak yarışmalara hazırlanan öğrenciler, 3 kategoride 6 ayrı gurupta derece elde etmek için yarıştı. Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ve Yaşar Ok madalyalarını verdi.

MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Madalya töreni sonrasında özel eğitim kurumu öğretmenleri ve öğrencileri müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynadı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin yaptığı açıklamada, “Engelliler Haftası çerçevesinde düzenlenen atletizm yarışmalarında özel öğrencilerimiz ile beraber olduk. Özel öğrencilerimiz kız ve erkek kategorilerinde 100’er metre, 400 metre ve bayrak koşularını yaptılar. Rehabilitasyon merkezlerimizde çalışan öğretmen ve eğitim gören öğrencilerimizin halkoyunları gösterilerini izledik. Aynı zamanda bütün özel eğitim kurumlarımız, resmi kurumlarımız ile beraber bu etkinliğe katkıda bulundular. Önemli olan gençleri böylelikle hayatın içerisinde bulundurmaya çalıştık. Bunda da etkili olduğumuzu düşünüyorum. Derece alan almayan bütün öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA