MESKİ’nin eğitimleri ile engeller aşılıyor


Mersin’de gerçekleştirdiği vizyoner çalışmalarla takdir toplayan MESKİ Genel Müdürlüğü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında özel gereksinimli öğrencilere su tasarrufu ve çevre bilinci eğitimi verdi. MESKİ personeli tarafından özel gereksinimli öğrencilere; suyun önemi, tasarruf ve çevre bilinci hakkında geniş kapsamlı bir sunum yapıldı. Yeni bilgiler öğrenen özel gereksinimli çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi.

 

Tarih : 18 Mayıs 2024 Cumartesi 13:09

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında özel gereksinimli öğrencilere su tasarrufu eğitimi verdi. Sunumu dikkatle izleyen öğrenciler yeni bilgiler öğrenirken aynı zamanda keyifli bir vakit geçirmiş oldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde Mersin’in tüm mahallelerini kaliteli altyapı ağlarıyla donatan MESKİ Genel Müdürlüğü, sosyal ve kültürel etkinliklerini de hız kesmeden sürdürüyor. MESKİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, 7’den 70’e tüm vatandaşlara su tasarrufu eğitimleri vermeye aralıksız devam ediyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Özge Gündeş ile İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü’nde görev yapan Sevgi Temel, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla özel gereksinimli öğrencilere ve ailelerine suyun önemi, tasarruf ve çevre bilinci hakkında geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Eğitimlerde yapılan sunumla birlikte MESKİ’nin bilinçli su tüketimini yaygınlaştırmak ve su israfını önlemek amacıyla yaptığı çalışmalar da öğrencilere anlatılıyor. Su tasarrufu, suyun ve çevrenin korunmasının önemi konularında bilinçlendirme eğitimlerinin yanı sıra su kullanım kültürünün oluşmasına katkı sunuluyor. Su kullanımında bilinçli, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçlayan MESKİ, gerçekleştirdiği eğitimler sayesinde öğrencilerin ailelerine de ulaşmayı planlıyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA