Silifke’nin borcu 3 milyon 594 bin TL!


TFF 3. Lig 2. Grupta ligi 7. olarak tamamlayan temsilcimiz Silifke Belediyespor’un toplam borcunun 3 milyon 594 bin 55,36 TL olduğu açıklandı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Kulübümüzün, kulüp hesabına girecek sponsorluk ödemeleri düşüldükten sonra bakiye 3 milyon 594 bin 55,36 TL borcu bulunmakta olup kulüp yönetimini 3 milyon 594 bin 55,36 TL borç ile ancak satın alabilecek paranın henüz icat edilmemiş olduğu beş yıllık emek ile yeni yönetime emanet ediyoruz” dedi.

 

Tarih : 17 Mayıs 2024 Cuma 14:01

Necdet TAŞ

FF 3. Lig 2. Grupta ligi 7. olarak tamamlayan temsilcimiz Silifke Belediyespor kongreye gidiyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan yapan Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “15 Haziran 2019 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul ile yönetime geldiğimiz günden bugüne yaklaşık beş yıllık görev süremizde sportif başarılarla birlikte, kurumsallaşma ve marka kulüp olma yolunda önemli yeniliklere imza atmanın gururunu yaşadık. Süper Amatör Ligde aldığımız emaneti 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'e, 2022-2023 sezonunda da 22 yıl aradan sonra TFF 3. ligine taşıma başarısı yönetimimize nasip oldu. Son olarak 2023-2024 sezonunda TFF 3. Lig 2. Grupta Play Off’un bir basamak altında 7. olarak ligi tamamladık” dedi.

“İĞNESİ OLMAYAN BİR KULÜP DEVRALDIK”

“Tabiri caiz ise bir tane iğnesi olmayan bir kulüp teslim almıştık. Bugün yüzlerce demirbaşa sahip bir kulüp teslim ediyoruz” ifadelerini kullanan Dölek, “Bilgisayarlar, yazıcılar, televizyonlar, mini buzdolapları, klimalar, mobilyalar,  buz makineleri, sağlık malzemeleri, çamaşır makineleri, kurutma makineleri, endüstriyel fırın, endüstriyel bulaşık makinesi, taşınabilir kaleler, yedek kale direkleri, TFF denetiminden geçmiş hiç bir eksiği olmayan baştan aşağı yenilemiş mobilyaları tamamlanmış soyunma odaları, ilk yardım odası ve ekipmanları, doping odası ve ekipmanları,  kadın hakem odası ve mefruşatı ile tüm yönlendirme tabelaları yapılmış, bilet gişeleri ile eksiksiz bir stadyum, yenilenmiş tenis kortları ile sosyal alanları, Atayurt halı saha işletmesi, Silifke Belediyespor Store, antrenman ekipmanları ve saymakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce demirbaş ile bir mail adresi, bir telefonu, bir faksı, web sitesi, sosyal medya hesabı bulunmayan kulüpten neredeyse kurumsallaşma adına eksiği bulunmayan bir kulübe dönüşen Silifke Belediye Sporu teslim ediyoruz.  Sportif başarılar sağlamış, tüm mefruşatı ile hazır halde sosyal tesisi bulunan,  hizmet binası, halı sahası, tenis kortları ve storesi bulunan bir kulüp teslim ediyoruz” dedi.

“EKSTRA DESTEK GELMEDİ”

Beş yıllık görev süreleri boyunca kulübe kazandırılan yüzlerce demirbaş, her sezon yapılan ödemeler ve prim ödemelerinden bu sezona kadar bir TL borç bırakmayan yönetimlerinin 100 milyonu bulan sezonluk bütçelere sahip kulüplerle yarıştığı son sezonun son ayında ligde kalmak adına yaptığı  hamlelerle yeni bir teknik ekip 975 bin TL, kalan 600 bin TL, Sapanca gençlik spor müsabakası galibiyet primi 1 milyon 620 bin TL, Eynesil Belediyespor müsabakası galibiyet primi 1 milyon 200 bin TL, kalan 280 bin TL, Kemerkent Bulvarspor (İstanbul) deplasman giderleri 227 bin 590 TL, Sapanca Gençlikspor deplasman giderleri 231 bin 750 TL,  Amasyaspor deplasman giderleri 332 bin 500 TL ile oluşan toplam 3 milyon 656 bin 840 TL gideri ekstra destek bulunamaması nedeni ile kulüp öz kaynaklarından karşılamak zorunda kaldığını kaydeden Dölek, “Son bir ayda yapılan yukarıda detayları açıklanan 3 milyon 656 bin 840 TL ödeme nedeni ile esnaf borçları et, tavuk, manav, ekmek, eczane, matbaa, reklam firması, yeni tesise monte edilen arıtma cihazları, yeni tesise alınan perde gibi vadesi gelmemiş SGK ve vergi borçları, sporcu maç başı ve bonuslarından kaynaklanan borçlar, sporcu ve personel maaşlarından kaynaklanan borçlar, ev sahibi olunan maçlarda ücret karşılığında anlaşılan güvenlik şirketine olan borç, ambulans ücretleri gibi borçlar ödenememiştir” dedi.  

“ÖDENEYEMECEK BİR 5 YILLIK EMEK BIRAKTIK”

Kulübün, kulüp hesabına girecek sponsorluk ödemeleri düşüldükten sonra bakiye 3 milyon 594 bin 55,36 TL borcu bulunduğunun altını çizen Dölek, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Kulüp yönetimini 3 milyon 594 bin 55,36 TL borç ile ancak satın alabilecek paranın henüz icat edilmemiş olduğu beş yıllık emek ile yeni yönetime emanet ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden  bugüne gece gündüz birlikte çalıştığımız yönetim kurulumuza, üyelerimize, birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz Belediye Başkanlarımız Sayın Mücahit Aktan, Sayın Sadık Altunok ve Sayın Mustafa Turgut’a, tüm sponsorlarımıza, destek ekiplerimize, personellerimize, teknik ekiplerimize, alt yapı antrenörlerimize, tüm futbolcularımıza, tüm branşlardaki antrenör ve sporcularımıza, Ultraas1964, Mavi Yengeçler , Say Gençlik , Boys Of Hell taraftar gruplarımız ile tüm taraftarlarımıza, tüm Silifkeli  sporseverlere ,  kırmızı  lacivert renklerimize gönül vermiş herkese çok ama çok teşekkür ediyor, görevi devralacak yeni yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA