Parkta cüzdan bulan çocuklar ödüllendirildi


Mersin’in Tarsus ilçesinde çocuklar parkta buldukları cüzdanı muhtara teslim etti, muhtar ve cüzdan sahibi çocukları ödüllendirdi.

 

Tarih : 16 Mayıs 2024 Perşembe 15:28

Öğretmenler Mahallesi’ndeki parkta oyun oynayan Kuzey Salih Gercan, Hasan Can Tekeli ve Salim Eren Gültekin adlı çocuklar, yerde cüzdan buldu. Çocuklar cüzdanı hemen Öğretmenler Mahallesi Muhtarı Betül Ünlüer Yaman’a getirip, teslim etti. Muhtar Yaman, içindeki kimlikleri cüzdan sahibine ulaştı. Cüzdan sahibi kuryelik yapan Kemal Faruk Biçer ile irtibat geçildi, kısa bir süre sonra Öğretmenler Mahallesi Muhtarlık binasına gelen kuryeye cüzdan teslim edildi. Çocukların yaptığı örnek davranıştan dolayı teşekkür eden Muhtar Yaman, “Üç çocuğun gözlerinde aile terbiyesinin, okulda aldıkları eğitiminin ne kadar önemli ve bu çocuklarda ne kadar çok belirlendiğini gördüm. Çocuklarımızın bu hareketleri gurur verici ve geleceğimizin gençleri böyle olmalı diye düşündürdü. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu güzel hareketleri gibi hep dürüst olmalarını umut ediyor ve inanıyorum. Atatürk İlkokulu 10 ve 11 yaşlarında olan Kuzey Salih Gercan, Hasan Can Tekeli ve Salim Eren Gültekin’in öncelikle ailelerini ve okulda eğitim veren öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum” dedi. Muhtar Yaman ve cüzdan sahibi Biçer, çocuklara ve arkadaşlarına çikolata ve içecek ikram ederek gönüllerini aldı. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA