Seçer; “Mersin başka memleketlere benzemez”


Seçim sonuçlarının Mersin özelinde iyi incelenmesi gerektiğinin altını çizen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mersin seçimleri Türkiye’de izlenmesi gereken, okunması gereken, değerlendirilmesi gereken bir seçim sonucudur. Mersin küçük Türkiye’dir. Mersin Türkiye’nin özetidir. Mersin başka memleketlere benzemez. Mersin göçlerle büyümüştür. Anadolu topraklarında etnik, inanç grubu, kültürel birçok farklılıkları potasında eriten, muazzam enerjisi, bereketi olan, güzelliği, özelliği olan bir şehirdir Mersin. Mersin deyip geçmeyin” dedi.

 

Tarih : 8 Mayıs 2024 Çarşamba 15:47

Necdet TAŞ

Muhtarlarla bir araya gelmeye devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  son olarak Tarsus ve Çamlıyayla ilçesinde göreve  seçilen muhtarlarla bir araya geldi. Buluşmaya CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ile İyi Partili Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu da katıldı.

“MERSİN TÜRKİYE’NİN ÖZETİDİR”

Toplantıda Mersin’deki seçim sürecini değerlendiren Başkan Seçer, “Mersin seçimleri Türkiye’de izlenmesi gereken, okunması gereken, değerlendirilmesi gereken bir seçim sonucudur. Mersin küçük Türkiye’dir. Mersin Türkiye’nin özetidir. Mersin başka memleketlere benzemez. Mersin göçlerle büyümüştür. Anadolu topraklarında etnik, inanç grubu, kültürel birçok farklılıkları potasında eriten, muazzam enerjisi, bereketi olan, güzelliği, özelliği olan bir şehirdir Mersin. Mersin deyip geçmeyin. Burada birbirinden çok farklı siyasi anlayışları bir belediye başkanı etrafında birleştirebilmişsek bu önemlidir. Siyasal eksende birbirine yaklaşmayan, iki ayrı kutupta yer alan partilerin seçmenleri bu seçimde bir şahıs üzerinde birleşmiş, her 3 kişiden 2’si bu şahsa oy vermişse Mersin iyi izlenmelidir. Mersin iyi takip edilmelidir. Mersin huzur kentidir. Mersin barış kentidir. Mersin birlik beraberlik kentidir. 31 Mart’ta Mersinliler bunu sandıkta göstermiştir” ifadelerini kullandı.

“SEÇİM SONUÇLARI HERKESE MESAJ NİTELİĞİNDE”

Türkiye genelinde ortaya çıkan seçim sonuçlarının herkese mesaj niteliğinde olduğunun altını çizen Seçer, “Partim CHP’ye de mesaj gönderdi, Cumhur İttifakı partilerine de mesaj gönderdi, diğer partilere de mesaj gönderdi. Hep söylüyoruz. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Benim milletim bu. Ben sana destek oluyorum. Sen git görevini yap. İsraf etme, talan etme, yetim hakkı yeme yedirme, tembellik yapma, şatafata dalma, insanlara tepeden bakma, küçük görme diye bize telkinde bulunarak oy veriyor. Al bu oyu sana veriyorum, babandan kaldı ya koltuk, oraya otur, kimseyi beğenme, çalışma, gününü gün et, dini istismar et, milliyeti istismar et, insanların duygularını istismar et, bunun için oy vermiyor. Herkesin kimliği, inancı onun onurudur, kimse karışamaz, müdahale edemez. Bir yandan birlik beraberlik mesajları vereceksin bir yandan da seçim kazanmak için medyadan, sosyal medyadan montaj videolar yayınlayacaksın, insanlara hakaret edeceksin, iftira edeceksin… O seçimin hiç hayrı olmuyor. Herkes çıkacak meydana. Bakın Mersin’de ne güzel çıktık meydana. Ne yapacaklarımızı anlattık, onlar da anlattı. Mersinliler bizi daha inandırıcı buldu, tam iki kat oyla bizi seçti” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA