MSK havlu attı: 90-73


Misli.com Türkiye Basketbol Ligi play-off yarı finalinde Semt77 Yalovaspor’a deplasmanda 90-73 mağlup olan temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi seriyi 3-1 kaybederek finale yükselme şansını kullanamadı. Ligde play-off finalinde Semt77 Yalovaspor, Yılyak Samsunspor’un rakibi oldu. Final karşılaşmasında Semt77 Yalovaspor, Yılyak Samsunspor karşılaşmalarında seride 3 galibiyete ulaşan takım Süper Ligde yer alacak.

 

Tarih : 15 Haziran 2023 Perşembe 16:20

Necdet TAŞ


Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde Semt77 Yalovaspor, Mersin BBSK karşısında 90-73 kazandı. Semt77 Yalovaspor adına Orhan Haciyeva 23 sayı 5 ribaund 1 asist ile maçın yıldızı oldu. Bu sonuçla seriyi 3-1 kazanan Semt77 Yalovaspor finalde Yılyak Samsunspor'un rakibi oldu. Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunda 24-21 önde geçen ev sahibi takım, devre arasına 43-33'lük avantajla girdi. Üçüncü çeyrekte farkı 14 sayıya kadar çıkaran yeşil-kırmızılı takım, final periyoduna 66-52 önde gitti. Maçın son çeyreğinde üstünlüğünü koruyan Semt77 Yalovaspor, müsabakadan 17 sayı farkla 90-73 galip ayrıldı. Bu sonuçla seride durumu 3-1 yapan yeşil-kırmızılılar, finalde Yılyak Samsunspor'un rakibi oldu. Semt77 Yalovaspor'da Orhan Aydın Hacıyeva 23 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. Ev sahibinde Melih Kapucu 20, Kadir Bayram 15 ve Ricardo Ledo da 11 sayıyla skora katkıda bulundu. Jamuni McNeace, 11 sayı ve 10 ribaunt ile "double-double" yaptı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde ise Darnell Edge 20, Alp Karahan 15 ve Tobin Carberry de 12 sayıyla oynadı.

SOĞUKSU; “BAŞARILI OLAMADIK”

Yalova ile oynanan seriyi ve sezonu değerlendiren Başantrenörü Semih Soğuksu, “Bizim için çok kötü oynadığımız hem konsantrasyon hem de sertlik seviyesi olarak bu serinin çok altında geçirdiğimiz son iki maç oldu. Kazanmak için gerekli reaksiyonu gösteremedik. Topu paylaşamadık ve doğru kararlar veremedik. Savunmada bir o kadar yumuşak oynadık. Yalovaspor turu geçmeyi hak etti. Sezon anlamında ise hedefimiz olan Süper Lige çıkma başarısını gösteremezsek de büyük bölümünü önde götürdüğümüz ligde sezon üçüncülüğü ve yarı final oynama dereceleri, geçen sezona oranla kıyaslama yapıldığı zaman iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim. Yönetimimizi, oyuncularımı, staffı tebrik ederim. Hepsi bu hedef için çok mücadele etti. Herkesin emeğine sağlık. En çok da bize hem tribünlerde hem şehirde hem de sosyal medyada sezon başından sonuna kadar büyük destek olan taraftarlarımıza teşekkür ederim. Lige çıkma başarısını en çok onlar için istiyorduk ama maalesef bu sezon başarılı olamadık” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA