Yeni başkandan eski başkana ziyaret


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 1984-86 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Avukat Cavit Paker’i evinde ziyaret etti.

 

Tarih : 7 Mart 2023 Salı 13:24

Haber Merkezi

Ziyarette bir konuşma yapan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Değerli büyüğümüz Cavit Paker beyi yaşadığı Taşucu mahallesindeki evinde zaman zaman ziyaret ediyorum. Geçmiş dönemlerde Silifke Belediye Başkanlığı yapmış olan değerli büyüğümüz Avukat Cavit Paker’in tecrübeleri bizim için değerlidir. Zaman zaman kendisini ziyaret ederek belediye hizmetleri hakkında sohbet ediyoruz. Belediye hepimizin hizmet etmek ve kenti güzel konuma getirmek için talip olduğumuz bir kurumdur. Bizde bu konuda görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.  İlçemiz ve halkımız için faydalı hizmetlerin gerçekleştirilmesi için yürüttüğümüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyerek Silifke merkezi ve Taşucu mahallesinde devam eden belediye çalışmaları hakkında eski Başkan Paker’i de bilgilendirdiği öğrenildi. Başkan Altunok ziyaretinde Avukat Paker’e bir çiçek ve bir de plaket verdi.

PAKER; “ZİYARETTEN MUTLU OLDUM”

Kendisini ziyarete gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye eski Başkanlarından Avukat Cavit Paker, “Yaklaşık dört yıldır belediye başkanlığı görevini başarıyla yürüten Sadık Altunok’a çalışmalarında başarılar diliyorum. Azimli, kararlı ve çalışkan kişiliği ile hem Taşucu’muza hem de ilçemiz Silifke’ye başarılı hizmetler sunmaktadır. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Ziyareti ile beni mutlu etmiştir, kendisine bu nezaketinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

“GÖREVİMİZ HALKA HİZMETTİR”

Öte yandan Silifke Belediye Başkanı Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçeye bağlı Bolacalıkoyuncu ve Taşucu mahallelerinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Taşucu ve Bolacalıkoyuncu mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Altunok, burada vatandaşlar ve muhtarlarla da görüştü. Belediye olarak 88 mahallede hizmet ve yatırımların devam ettiğini belirten Başkan Altunok, Gazi mahallesinde cami ve kapalı yüzme havuzu projesi, Camikebir mahallesi Sami Göksu Konağı Restorasyonu,  Atayurt halı saha ve kafeterya projesi, Taşucu mahallesi cumhuriyet tören alanı projesi, Camikebir mahallesi ırmak kenarı sahil düzenlemesi, Bucaklı mahallesi yürüyüş yolu ve park düzenlemeleri, Sayağzı mahallesi cezaevi önü yolunda düzenleme, Atakent mahallesi deniz sahili projesi, Atakent Kapızlı kamp alanı düzenleme projesi, Sarıcalar mahallesi mesire alanı projesi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü de hatırlattı.

“SİLİFKE’Yİ MODERN HALE GETİRİYORUZ”

Silifke Belediye Başkanı Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak her mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızı belediye hizmetleri ile buluşturuyoruz. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ilçemizde misafir ettiğimiz depremzedelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması için ayrı bir hassasiyet gösteriyoruz. Barınma, eğitim, gıda ve temizlik başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm alanlarda belediye olarak hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra belediyemizden hizmet bekleyen 88 mahallemizin ve halkımızın da ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte en çok ihtiyaç duyulan asfaltlama çalışmalarımızı Bolacalıkoyuncu ve Taşucu mahallelerimizde  sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hedeflediğimizden çok daha fazla hizmet yapıyoruz. Hizmet Belediyeciliği kapsamında ilçemiz Silifke’yi yeniden modern bir şekilde inşa ediyoruz. Belediye olarak görevimiz halkımıza ve şehrimize hizmet etmektir. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA