12:27   MERSIN’DE ÇOCUK KAMPÜSLERI 29 EKIM COŞKUSUNDA TEK YÜREK OLDU   12:03   MERSIN’DE TARıM IŞÇILERINI TAŞıYAN MIDIBÜS OTOMOBILLE ÇARPıŞTı: 3 ÖLÜ, 12 YARALı   10:10   MERSIN’DE ’BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ’ DÜZENLENDI   10:09   MERSIN’DE INCIR SEZONU SONA ERDI, ÜRETICISININ YÜZÜ GÜLDÜ   10:08   ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   10:07   ŞEHIT EMNIYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDI’NIN BABASı MERSIN’DE TOPRAĞA VERILDI   13:32   MERSIN’DE SON BIR HAFTADA 577 UYUŞTURUCU ŞÜPHELISI YAKALANDı   12:43   MERSIN’DE AKUSTIK SAHNE KONSERLERI GENÇLERIN ILGISINI ÇEKIYOR   12:42   ŞENER: "ŞEHIT AILELERI VE GAZILER, MILLETIMIZIN EN KıYMETLI EMANETIDIR"   12:41   MERSIN’DE EMEKLI KADıNLARA MEME KANSERI FARKıNDALıK EĞITIMI  
 
   
 
 

Almanya’dan dayanışma ağına destek


Mersin Yenişehir Belediyesinin depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına destek vermek amacıyla Almanya’nın Bayern eyalatine bağlı Aichach kentinden yola çıkan 5 araç Mersin Yenişehir’e ulaştı.

 

Tarih : 13 Şubat 2023 Pazartesi 11:36

Haber Merkezi

Temel ihtiyaç malzemelerini taşıyan 5 araç Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne geldi. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve gönüllülerle birlikte araçları karşılayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Kendilerine teşekkür ediyoruz, 60 saatlik yolculuğun ardından Mersin’e ulaştılar, dayanışmaya engel yok” dedi.  Almanya’nın Bayern eyalatine bağlı Aichach kentinde faaliyet gösteren “Humanitas” yardım organizasyonu tarafından hazırlanan 5 araçlık yardım malzemesi Mersin Yenişehir’e ulaştı. Yardım malzemelerini taşıyan araçlarla Mersin’e gelen  “Humanitas”  üyeleri bir hafta boyunca Mersin’de kalacak ve araçlarıyla gönüllü olarak çalışmalara da destek verecek. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen araçları karşılan Başkan Abdullah Özyiğit, “Değerli dostlarımız buradaki deprem haberini duydukları an itibariyle kampanya başlattılar ve Bayern’den kalkarak, 2 günü aşkın yolculuğun ardından ilk yardımlarını Mersin’e ulaştırdılar.  Bu yardımlar tabi burada hem Mersin’e gelen bölge insanına ulaştırılacak hem de ihtiyaç halinde deprem bölgesine sevk edilecek. Kendileri bir hafta bizimle beraber olacak. Araçlarıyla gelen malzemeleri sevk etme noktasında bize destek verecekler. Hem de fiili destek sağlayacaklar. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Almanya’ya gittiniz, orada vatandaşlarınızı unutmadınız. Yüreğinize sağlık” dedi.   

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA