Tarsus Belediyesi 340 kilometre asfalt döktü


Tarsus Belediyesinin 21 ayda 340 kilometre asfalt yaparak vatandaşların daha konforlu yollara kavuşmasını sağladığı belirtildi.

 

Tarih : 12 Ocak 2023 Perşembe 12:53

Haber Merkezi

Kırsal ve merkez mahallelerde sıcak ve sathi asfalt işlemlerini programlar dahilinde sürdürdüğü belirtilen Tarsus Belediyesi mahallelerde konforlu ve güvenli ulaşım için 21 ayda 340 kilometre asfalt döktü. Fen İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program ile vatandaşlardan gelen talepleri inceleyerek sonuçlandırdı. Ekipler, asfalt çalışmalarının yanı sıra fiziki koşullara bağlı olarak yenileme ve düzenleme çalışmaları da gerçekleştirdiği kaydedildi.

“MODERN TARSUS’U OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Yapılan her çalışmanın geleceğin modern Tarsus'unu oluşturacak bir basamak olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Göreve geldiğimizden beri şehrimize değerler kazandırmak için çalıştık. 10 yıldır çözülemeyen yol sorunu olan mahallelerimiz şimdi güvenli ve konforlu yollara kavuştu. Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz" dedi. Ekiplerin, belirlenen planlar ve ortaya koyulan hedefler doğrultusunda gece-gündüz çalıştığına değinen Bozdoğan, "Bunun neticesinde de 21 ayda 340 kilometre asfalt serimi gerçekleştirdik. Hedefimiz, kentimizin tüm mahallelerinin yol standardını yükseltmek, her hemşerimizin daha rahat ve konforlu bir şekilde yaşamını sürdürmesine katkı sunmaktır. Bu vesileyle büyük bir özveriyle çalışan bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın çok daha modern ve güvenli yollarla sevdiklerine ulaşması için mesai harcamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA