14:20   MIP, TÜRKIYE’NIN AKıLLı LIMAN DÖNÜŞÜMÜNE ÖNCÜLÜK EDIYOR   14:18   ANAMUR CEZA İNFAZ KURUMLARıNDA ÜRETIM, REHABILITASYON VE SOSYAL YAŞAM YERINDE INCELENDI   14:17   MERSIN MUT’TA FıRTıNA ÇATıYı UÇURDU   14:15   ATA EĞITIM MERKEZI, DERECIK İTFAIYESI’NI 5 GÜNLÜK KAPSAMLı EĞITIMLE AĞıRLADı   14:14   MERSIN’DE HAL KATLı KAVŞAĞı ILE KESINTISIZ ULAŞıM HEDEFI   14:13   MERSIN’DE PARK HALINDEKI ARAÇ YANDı   14:13   EVLERI SOYAN HıRSıZLAR ÖNCE KAMERAYA SONRA POLISE YAKALANDı   14:12   DOĞUM GÜNÜ NEDENIYLE DAĞıTıLAN ÇIKOLATALARı YIYEN 10 ÖĞRENCI HASTANEYE KALDıRıLDı   20:06   TOROSLAR’DA 11. ETAP İMAR PLANI TAMAMLANDI, YATIRIMLARIN ÖNÜ AÇILDI   20:04   TOROSLAR’DA 11. ETAP İMAR PLANI TAMAMLANDI, YATIRIMLARIN ÖNÜ AÇILDI  
 
   
 
 

SGK önünde silahı başına dayadı, korku dolu anlar yaşattı


Mersin’de eski asker olduğu öğrenilen şahıs, emeklilik işlemleri için geldiği SGK binası önünde talebinin reddedilmesi üzerine kuru sıkı tabanca ile havaya ateş açtıktan sonra tabancayı başına dayayarak çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.

 

Tarih : 12 Ağustos 2022 Cuma 10:12

Edinilen bilgiye göre, Osman T. adlı eski asker, işlem yaptırmak için geldiği Çankaya Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki SGK binasında, talebinin reddedilmesi üzerine görevlilerle tartıştıktan sonra dışarıya çıktı. SGK binası önünde elindeki silahla 3 el havaya ateş açan şahıs, daha sonra aynı tabancayı başına dayayarak mağdur edildiğini ileri sürdü. Çevredekilerin ikna çabalarına rağmen, elindeki tabancayı bırakmayan ve yanında getirdiği evrakları sağa sola fırlatan şahıs, çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.

İKNA EDİLİP KURUMA GÖTÜRÜLDÜ

Silahlı şahıs, bir süre direndikten sonra belediye çalışanları ve SGK'nın güvenlik görevlilerinin çabalarıyla ikna edilerek tabancası elinden alınıp, kuruma götürüldü. Daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edilen Osman T., polis otosuna bindirildiği sırada, "Ben eski askerim, mağdurum. 2020 yılında emekli olmuştum, ancak SGK Genel Müdürlüğü bin bir türlü bahane bularak birinci hastaneyi baz alıyor. Birinci hastaneyi baz alacaksan, TSK'da görev yaparken 'görev yapamaz' raporunu da baz alsaydın, o zaman görevde olsaydım" dedi. Yapılan incelemede, elindeki tabancanın kuru sıkı olduğu anlaşılan Osman T., polis merkezine götürülürken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA