Bozyazı’da hayvan satıcılarına dolandırıcı uyarıs


Mersin’in Bozyazı ilçesinde polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde kurban satıcıları ve vatandaşlara sahte para ve dolandırıcılık konusunda uyarıda bulundu.

 

Tarih : 9 Temmuz 2022 Cumartesi 22:34

Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis ekipleri, ilçede bulunan banka çalışanları ile kurban satış noktalarındaki satıcılar ve vatandaşlara yönelik, ‘dolandırıcılık, hırsızlık, sahte para ve telefonla dolandırıcılık’ konularında bilgilendirme çalışması yaptı. Polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarındaki alıcı ve satıcılara gerçek para ile sahte para arasındaki farkları anlatıp, dikkat edilmesi gereken konular ve sıklıkla kullanılan dolandırıcılık yöntemleri ile ilgili bilgilendirmeler yaptı. Kurban pazarlarındaki çadırları tek tek gezen ekipler, hayvan yetiştiricilerinden sattıkları kurbanlık karşılığında aldıkları parayı mutlaka kontrol etmelerini istedi, sahte parayla ilgili bilgilendirici broşürler dağıttı. Satıcılara, sahte paranın gerçeğinden nasıl ayırt edileceğini uygulamalı anlattı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA