Tarsuslu taşımacıların hedefi 400 milyon ciro!


Tarsus’ta 88 Nolu Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen Hasan Yıldırım, “Geçen yılki ciromuz 179 milyon liraydı. Bu yıl onuna kadarki ciromuzun yaklaşık 400 milyon lira olmasını hedefliyoruz. Sorunlarımızı ve çözüm yollarını biliyoruz. Buna göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Tarih : 14 Mayıs 2022 Cumartesi 14:15

Hüseyin KIRKGÖZ

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısında 22 yıldır kooperatifte başkanlık yapan Feridun Ergül ve ekibi karşısından seçimi kazanarak görevi devralan Hasan Yıldırım ekibiyle bir araya geldi. Hasan Yıldırım Başkanlığındaki Tarsus Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi’nin yönetim kurulunda, Mehmet Saygı, Hidayet Şahin, Serhat Çopur, Ersin Çelik, Ergün Bobuşoğlu, Mehmet Gökşen, Cumali Yıldız ve Abdulkadir Başlı, Denetim kurulunda ise Yusuf Güloğlu, Ali Taşkın Güngör ve Ramazan Dalkırdan görev aldı. 33 yıldır kooperatifçilikle iştigal ettiğini ve 28 yıllık Tarsus Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi’nin daha güçlü bir konuma gelmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerinin altını çizen Yıldırım, 498 üyesi bulunan Tarsus Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi yönetim kurulu olarak kent ekonomisine kent dışından da ciddi anlamda değer katmanın mücadelesini vereceğiz. İyi, çalışkan ve hizmetin en iyisini üretebilecek bir ekip kurduk. Geçen yılki ciromuz 179 milyon liraydı. Bu yıl onuna kadarki ciromuzun yaklaşık 400 milyon lira olmasını hedefliyoruz. Sorunlarımızı ve çözüm yollarını biliyoruz. Buna göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA