Provokasyon uyarısı!


TFF 2. Lig Beyaz Grubu 3. Sırada tamamlayarak Play-Off’larda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak Tarsus İdman Yurdu’nda Tarsus’ta oynanacak maç öncesi provokasyon uyarısı geldi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali İlk, tribünlerde olası yaşanacak provakatif olaylara asla izin vermeyeceğini dile getirdi ve yaşanması durumunda önüne geçeceklerinin altını çizerek, “Biz buna izin vermeyiz. Benim yönetimimde en az 3-4 Diyarbakırlı arkadaşım var. Hak eden kazansın. Provoke etmek isteyenler de olabilir. Bunlara karşıyız. Herkes efendi bir şekilde gelip maçı izleyebilir ama provoke etmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz” dedi.

 

Tarih : 10 Mayıs 2022 Salı 15:09

Hüseyin KIRKGÖZ

TFF 2. Lig  Beyaz Grubu 3. Sırada tamamlayarak Play-Off’larda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak Tarsus İdman Yurdu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. İlk maçı kendi sahasında 12 Mayıs Perşembe günü saat 20:00’de Tarsus Şehir Stadı’nda oynayacak TİY; ikinci maçı ise deplasmanda 16 Mayıs Pazartesi saat 20:00’de Diyarbakır Stadyumu’nda oynayacak.

TARAFTARLARIMIZ DIŞARDA KALIYOR

Tarsus Şehir Stadyumu’nun kapasitesinin arttırılması ile ilgili girişimcilerinin de sürdüğünün altını çizen İlk, “Ama maalesef kimseden ses çıkmıyor. Ancak biz yine de elimizden geldiği kadar sesimizi duyurmak için çalışmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Tarsus Şehir Stadyumu 1950 yılında yapıldı ve ilçenin o günkü nüfusu 30 bindi. 30 bine karşılık o zaman 4 bin kişilik bir stat yapılmış ama bu şuanda bize yetersiz. Geçtiğimiz günlerde Rize’ye Pazar ilçesine maça gittim. Nüfusu 17 bin 500. Burada 6 bin 500 kişilik bir stadyum olduğunu gördüm. Üstelik bunu dolduramıyorlar. 4 bin kişilik stat dolduğu için dışarıda en az 3-4 bin taraftar maça giremiyor. Mersin’i siyaset temsil eden Cumhur İttifakı’ndan milletvekili seçilmiş herkes başta olmak üzere CHP, İYİ Partililere hepsine sesleniyorum; yazıktır, günahtır. 400 bin nüfusu olan birçok ilden büyük olan Tarsus’a sahip çıkılmalı. Sahip çıkmayanları da halka şikayet ediyorum. Bunlar yarın nasıl halkın karşısın çıkıp oy isteyecekler? Ayrım yapmadan geçmişte siyasi bir partinin başkanlığını yapmamış olmama rağmen bunu tüm partilere söylüyorum. Her çıktığım platformda da bunları tenkit edeceğim” diye konuştu.

“PROVOKASYONA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Amedspor maçında yaşanabilecek provokasyonlara karşı da hazırlıklı olduklarını ve buna geçit vermeyeceklerini vurgulayan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk, “Türkiye özgür bir ülke ve herkes kardeşçe bir arada yaşıyor. Demokrat bir kişiliğim var. Bu ülkede bir adada yaşıyoruz. Böyle bir şey yaşanmayacağına inanmıyorum. Herkes aklıselim bir şekilde gelip maçını izleyecektir. Özellikle takımımıza zarar vermeden karşılaşmayı izleyeceklerine inanıyorum. Biz buna izin vermeyiz. Benim yönetimimde en az 3-4 Diyarbakırlı arkadaşım var. Hak eden kazansın. Provoke etmek isteyenler de olabilir. Bunlara karşıyız. Herkes efendi bir şekilde gelip maçı izleyebilir ama provoke etmeye çalışanlara izin vermeyeceğiz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA