Hedefimizden sapma yok!


TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu hafta sonu evinde oynayacağı Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Zorlu maç öncesi konuşan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan, “İlk maçta İstanbul’daki maçta bize iyi bir misafirperverlik gösterilmemiş. Aynı şeyi biz Fethiye’de de yaşadık. Ama biz rakibimizi iyi bir şekilde ağırlayacağız. Saha dışında onları çok iyi ağırlayacağız. Bizim bir hedefimiz var o da bir üst lige çıkmak. Hedefimizden hiçbir sapma yok. Ya direk ya da Play-Off’tan mutlaka bir üst lige çıkacağız” dedi.

 

Tarih : 18 Şubat 2022 Cuma 13:08

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu hafta sonu evinde oynayacağı Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Zorlu maç öncesi kulübün youtube kanalına konuşan İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan ile futbolcular Ömer Önder ve Aslan Gök iddialı açıklamalarda bulundular.

“DAHA ÜRETKEN OLMAMIZ LAZIM”

“Derince Belediyespor ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşısında istediğimiz sonuçları alamadık. Eğer bu iki maçı kazanmış olsaydık şampiyonluk potasında olacaktık. Her iki takım da bizim rakibimiz olan ve yenebileceğimiz takımlardı. Ligin ikinci yarısındaki ilk 3 maçta aldığımız galibiyetlerin üzerine bir de bu iki maçı kazansaydık bugün başka şeyleri konuşuyor olurduk. Bu maçlarda çok da iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Tamam çok pozisyon vermedik ama pozisyonlara da giremedik. Hücum zenginliğimiz ve atak tazelememiz fazla değildi. Rakip de sanki deplasmandaymış gibi kontra atak oynamaya çalıştı bu da bizi etkiledi diye düşünüyorum. Daha üretken olmamız lazımdı. Üzücü bir durum bunun da sebebi benim. Demek ki takımımı daha iyi çalıştırmam lazım” şeklinde konuştu.  

“TRİRÜNDE OLMAK ACI VERİCİYDİ”

Takım olarak daha fazla gol pozisyonuna girmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Alkan, “Daha üretken bir takım oluşturmam lazım. Hafta içi hep bunun için çalıştık. Daha fazla gol pozisyonuna giren ve daha çok şut atan bir takım olmalıyız. Hafta sonu inşallah bunun da meyvesini alacağız. Futbolda, sahada oynamak ve olmak en kolayı. Kulübede olmak kolay değil, hele hele hoca olarak tribünde olmak çok daha zor. Çünkü futbolda her şey anlık olur. O anlık karar vermelerde onları yönlendirmek isterdim. Ama tribünde olduğum için bunları yapamadım. Onları yapamamak ve tribünde olmak bana acı verdi. Tribünde çok da zorlandığımı söyleyebilirim. İnşallah bu hafta takımın başına, kulübeye dönüyoruz. Hak etmediğimiz bir ceza aldık ama yapacak bir şey yok. Futbolda böyle şeyler de olabiliyor. Bizim de artık daha dikkatli olmamız gerekiyor” dedi.

“MUTLAKA ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ”

Bu hafta karşılaşacakları Esenler Erokspor’un ligde en çok para harcayan takım olduğunun altını çizen Alkan, “Esenler Erokspor yakında tanıdığım bir kulüp. Gerçekten ekonomik açıdan rahat olan bir takım. Yıllardır 3. Ligde düzenli olarak en çok para harcaya takım. Ama buna rağmen bir türlü üst lige çıkamadılar. Hep son maçlarda ve finalde kaybediyorlar. Ama biz de bir şehir takımıyız. Mersin İdman Yurdu’nun devamıyız. Süper Lig görmüş bir kentin takımıyız. İyi de bir kadromuz var. Bu ligde kimle oynarsak oynayalım kimse bizim karşımıza favori olarak çıkamaz. Eminim Erokspor da bizden çekiniyordur. İlk maçta İstanbul’daki maçta bize iyi bir misafirperverlik gösterilmemiş. Aynı şeyi biz Fethiye’de de yaşadık. Ama biz rakibimizi iyi bir şekilde ağırlayacağız. Saha dışında onları çok iyi ağırlayacağız. Bizim bir hedefimiz var o da bir üst lige çıkmak. Hedefimizden hiçbir sapma yok. Ya direk ya da Play-Off’tan mutlaka bir üst lige çıkacağız” ifadelerini kullandı.

ÖMER ÖNDER: “HER MAÇA FİNAL GÖZÜYLE BAKIYORUZ”

Futbolculardan Ömer Önder ise, “Böyle bir kulüpte oynadığım için ve bu kulübün bir parçası olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. İnşallah bundan sonraki süreçte bu kulüpte kalmaya ve elimden geldiğince bu kulübe bir şeyler katmaya devam edeceğim. Bu takımı hak ettiği yere kadar götüreceğiz. Benim de bunda bir payım olursa çok mutlu olurum” dedi. Geçen yıl Erokspor maçında yaşanan olaylarla ilgili de konuşan genç futbolcu, “Geçen sene Esenler Erokspor maçı sıkıntılı geçmişti bizim için, yaklaşık 4-5 saat soyunma odasında beklemek zorunda kalmıştık. Bize bayağı sıkıntı çıkarmışlardı orada. Biz bunların farkındayız ama daha profesyonelce yaklaşmalıyız. Hafta sonu elimizden gelenin en iyisini yaparak maçı kazanmalıyız. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Bizim için kulüplerin isimleri önemli değil, biz şu anda her maçı zor maç olarak görüp ona göre hazırlanıyoruz. Yenip oyunumuza bakacağız” diye konuştu.

ASLAN GÖK: “ESKİ GÜNLERE GERİ DÖNMEK İSTİYORUZ”

Taraftarların saha içinde ve saha dışında sevgi gösterdiği isimlerden olan Aslan Gök ise, “Taraftarlarımızın bu sevgisini hissedebiliyorum. Bu takım Süper Lig havasını tatmış büyük bir kulüp, misafirperverliğiyle de örnek bir kulüp. Bizlere bu takımı yeniden Süper Lig’e çıkarmak için bir şans verildi. Önce 2. Lig’e sonrasında yavaş yavaş Süper Lig’e kadar çıkarak taraftarlarımızın istediği o güzel günlere geri dönmek istiyoruz. Bu sezon da inşallah başarılı bir sezon olacak. Kulüp Başkanımız, yöneticilerimiz ve şehrin ileri gelenleri bizlerle bazen akşam yemeklerinde bir araya gelerek bizlere destek oluyorlar. Manevi desteklerini hissedebiliyoruz. Ama şunu söylemek istiyorum; Valimiz, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizin pazar günleri eşlerini ve çocuklarını alarak stada gelmelerini, bizleri izlemelerini ve destek vermelerini istiyoruz. Yöneticilerimizin de bu yönde bir isteklerinin olduğunu biliyoruz. Şehrin ileri gelenlerinin bizlerle daha fazla vakit geçirmesiyle daha mutlu oluruz” diye konuştu.

“ESENLER İLE YARIM KALAN HESABIMIZ VAR”

Esenler Erokspor ile geçen seneden kalan bir hesaplaşmalarının olduğunu söyleyen Aslan Gök, “İkinci devreye 3’te 3 ile çok iyi bir başlangıç yapan takımımız var. Son iki haftada istediğimiz sonuçları alamasak ta Esenler Erokspor maçının bizler için ve şehrimizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Prestij olarak ta önemli bir maç çünkü Erokspor ile geçmiş maçlarda yaşadığımız bazı sıkıntılar var. Erokspor ile geçen seneden kalan bir hesaplaşmamız var. İnşallah bu hafta taraftar desteğiyle birlikte yeni lider Erokspor’u da yenerek güzel bir galibiyet yaşamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA