23:03   BAŞKAN SEÇER’İN KARDEŞİ ARZU SEÇER İÇİN 3. GÜN MEVLİDİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   23:00   TOROSLAR’DA SPOR İÇİN BÜYÜK BULUŞMA: DAYANIŞMA GECESİNE YOĞUN KATILIM   22:58   YENIŞEHIR BELEDIYESI ARı MERASı KURAN TÜRKIYE’DEKI ILK BELEDIYE OLDU   22:53   TOROSLAR BELEDİYESİ ÖĞRENİM YARDIMI İLE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YANINDA   22:49   TAKSICIYI DARP EDIP BıÇAKLAYAN ZANLıLARDAN 2’SI TUTUKLANDı   22:48   EİT ÜLKELERI 2. TUR OPERATÖRLERI FORUMU MERSIN’DE BAŞLADı   22:47   VALI TOROS’UN KATıLıMıYLA TARSUS’TAKI HUZUR UYGULAMALARıNDA SILAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇIRILDI   22:46   TERS ŞERITTEN GELEN FORKLIFT BABA VE ÇOCUKLARıNA ÇARPTı   22:45   11 GÜN ÖNCE KAYBOLAN ENGELLI ŞAHSıN GÖKSU’DA CANSıZ BEDENI BULUNDU   22:44   TÜRKIYE’NIN 228 METRELIK DENIZDEKI YENI GÜCÜ: TÜRKIYE’NIN RENGINE BOYANDı  
 
   
 
 

Ocak Ayı ödemeleri hesaplara yatırıldı


Büyükşehir Belediyesi, kullanım limitleri yüzde 50 artırılan Halk Kart’ın Ocak ayı tutarlarını hesaplara yatırdı. Halk Kart’tan Ocak ayında toplam 12 bin 715 kişi yararlanırken, artan tutarlarla birlikte toplam 2 milyon 423 bin lira dar gelirlinin cebine, esnafın da kasasına girecek.

 

Tarih : 29 Ocak 2022 Cumartesi 14:55

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyeciliğin örnek projelerinden olan ve 2022 yılı için kullanım limitleri yüzde 50 oranında artırılan Halk Kart’ın Ocak ayı tutarları hesaplara yatırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Aralık ayı olağanüstü birleşiminde alt limitin 150, üst limitin ise 270 lira olarak belirlendiğini duyurduğu Halk Kart’ın 2022 yılına ait ilk tutarları hesaplara aktarıldı. Alt limit olan 150 liradan 8 bin 417 kişi, üst limit olan 270 liradan ise 4 bin 298 kişi faydalanıyor. Ocak ayında 12 bin 715 kişinin faydalandığı Halk Kart için toplam 2 milyon 423 bin lira hesaplara yatırıldı. Bu tutar vatandaşın mutfak masraflarının azalmasına katkı sunarken, Mersinli esnafın da bir nebze olsa rahat bir nefes almasını sağlıyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA