23:03   BAŞKAN SEÇER’İN KARDEŞİ ARZU SEÇER İÇİN 3. GÜN MEVLİDİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ   23:00   TOROSLAR’DA SPOR İÇİN BÜYÜK BULUŞMA: DAYANIŞMA GECESİNE YOĞUN KATILIM   22:58   YENIŞEHIR BELEDIYESI ARı MERASı KURAN TÜRKIYE’DEKI ILK BELEDIYE OLDU   22:53   TOROSLAR BELEDİYESİ ÖĞRENİM YARDIMI İLE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN YANINDA   22:49   TAKSICIYI DARP EDIP BıÇAKLAYAN ZANLıLARDAN 2’SI TUTUKLANDı   22:48   EİT ÜLKELERI 2. TUR OPERATÖRLERI FORUMU MERSIN’DE BAŞLADı   22:47   VALI TOROS’UN KATıLıMıYLA TARSUS’TAKI HUZUR UYGULAMALARıNDA SILAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇIRILDI   22:46   TERS ŞERITTEN GELEN FORKLIFT BABA VE ÇOCUKLARıNA ÇARPTı   22:45   11 GÜN ÖNCE KAYBOLAN ENGELLI ŞAHSıN GÖKSU’DA CANSıZ BEDENI BULUNDU   22:44   TÜRKIYE’NIN 228 METRELIK DENIZDEKI YENI GÜCÜ: TÜRKIYE’NIN RENGINE BOYANDı  
 
   
 
 

Mersin’de ekipler kar nöbetinde


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

 

Tarih : 20 Ocak 2022 Perşembe 11:41

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı karla mücadele ekiplerinin mesaisi kentin birçok noktasında yoğun bir şekilde devam ediyor. Yolların kapanmaması için hazır bir şekilde bekleyen ekipler, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiriyor. Karla mücadele ekipleri merkez 4 ilçeyle birlikte toplam 11 ilçede 215 personel, 115 araç ve iş makinesiyle kent genelinde birçok noktada çalışmalarına devam ediyor.

YOLDA KALAN VATANDAŞLARA KISA SÜREDE ULAŞILDI

 Merkezde, Toroslar ilçesinde Yüksekoluk, Horozlu, Kızılbağ, Tırtar-Ayvalı-Yavca arası, Arslanköy, Başpınar-Yedigöz Yolu, Alanyalı-Kızılkaya yolları ile Mezitli ilçesinde Fındıkpınarı Demirışık’ta yol açma çalışması yapan ekipler, Aslanköy-Çatak merkezi, Değirmendere Sadiye, Ayvagediği-Değirmendere arasında yol tuzlama faaliyetlerini de yerine getirdi. Mezitli ilçesinde Fındıkpınarı Demirışık yolları açıldı. Mezitli’de Fındıkpınarı-Durnaz, Çamlıyayla’da Cehennem Deresi-Sebil, Toroslar ilçesinde Kızılkaya-Değirmendere ve Hangediği yollarında araçlarıyla sıkıntı yaşayan vatandaşlara ise kısa sürede ulaşıldı. Ekipler, görev, yetki ve sorumluluk alanında olsun olmasın tüm yolların açık olması ve vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması adına yol açma çalışmalarına devam ediyor.

YOLLAR ARAÇ GEÇİŞLERİ İÇİN GÜVENLİ HALE GETİRİLİYOR

Karla mücadele ekipleri, çalışmalarını ilçelere de taşıdı. Çamlıyayla, Anamur, Bozyazı, Erdemli, Silifke, Gülnar ve Mut ilçelerinde de yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sebebiyle ekipler tarafından yol açma ve tuzlama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. İlçelerde yapılan çalışmalar Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi’ne bağlı şube müdürlükleriyle koordineli olarak sürdürülüyor. Zorlu kış şartlarında vatandaşların özellikle ulaşımda sorun yaşamaması için canla başla çalışan Büyükşehir ekipleri, kar yağışından dolayı yolların kapanmaması için yolları iş makineleri aracılığıyla açıyor. Vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına tüm ekiplerini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmasının yürütüldüğü bölgelerde tüm grup yollarını da araç geçişleri için güvenli hale getiriyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA