Demir: “Çalışmalarımız meyvelerini veriyor”


Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Tenis sporcularının Tenis Kompleksindeki antrenmanlarını ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili tesis amirleri ve antrenörlerden bilgi alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, projenin hayata geçtiği günden bugüne yürütülen programlı, planlı ve özenli çalışmaların meyvelerini Olimpiyatlarda aldıklarını söyledi.

 

Tarih : 9 Kasım 2021 Salı 13:04

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, TOHM Tenis sporcularıyla bir araya geldi. Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Tenis sporcularının Tenis Kompleksindeki antrenmanlarını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, çalışmalarla ilgili tesis amirleri ve antrenörlerden bilgi aldı. Olimpiyatlar başta olmak üzere uluslararası müsabakalarda Tenis, Atıcılık ve Atletizm branşlarında yarışacak olan sporcuların yetiştirildiği Mersin Olimpik Hazırlık Merkezinde eğitim alan Tenis sporcularını ziyaret eden Demir, sporcu ve antrenörlerle bir araya geldi.

“HER TÜRLÜ İMKANI SUNUYORUZ”

Sporcu ve antrenörlerle bir araya gelerek TOHM projesinin önemine vurgu yapan İl Müdürü Demir; Projenin hayata geçtiği günden bugüne yürütülen programlı, planlı ve özenli çalışmaların meyvelerini Olimpiyatlarda aldıklarını dile getirerek şunları söyledi, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın TOHM projesi kapsamında siz değerli sporcularımız için her türlü imkanı sunuyor. Bizlerde sizler için sunulan bu imkanları sizlere en iyi şekilde hizmet vermek için kullanıyoruz. Alanında uzman antrenör, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist, masör ve diğer ihtiyaçlarınızı sağlayan personellerimiz ile birlikte sizlerin yanındayız. Buralarda aldığınız eğitimler sonucu özellikle uluslararası organizasyonlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, bayrağımızı dalgalandırmanız. Sizlere hazırlıklarınızda kolaylık katılacağınız yarışmalarda başarılar diliyoruz. Bizlere ihtiyacınız olduğu an kapımız sizlere her zaman açık” dedi. Başarılı milli sporcular ise İl Müdürü Ökkeş Demir’in ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Demir’e teşekkür ettiler.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA