21:00   MERSİN BÜYÜKŞEHİR, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ’NDE ÇOCUKLARA HAKLARINI ÖĞRETTİ   20:57   BAŞKAN YILDIZ, “KULLANILMAYAN SU KANALLARI İÇİN DERHAL ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ”   20:56   BAŞKAN AHMET SERKAN TUNCER, “SOSYAL BELEDİYECİLİKTE HER VATANDAŞIMIZA DOKUNMAK EN TEMEL ÖNCELİĞİMİZ”    19:27   AK PARTI İL BAŞKANı ALDEMIR: "MERSIN’DEKI SU KESINTILERI VATANDAŞı ZORLUYOR"   19:25   MERSIN MERKEZLI 9 ILDE YASA DıŞı BAHIS OPERASYONU: 4’Ü HAKEM 40 ŞÜPHELI ADLIYEYE SEVK EDILDI   19:24   ROMAN ÖĞRENCILERIN EĞITIME ERIŞIMI ÇALıŞTAYı MERSIN’DE YAPıLDı   19:23   ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ TARSUS’TA 3 FARKLı NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   19:22   ADAY MÜHENDISLERIN REFIKLIK EĞITIMLERI TAMAMLANDı   19:21   BAŞKAN SEÇER: "SU KESINTISI KONUSUNDA VATANDAŞLARıMıN HOŞGÖRÜSÜNE SıĞıNıYORUM"   19:20   MERSIN OSB’YE ’EN ÇOK KATKı VEREN OSB’ ÖDÜLÜ  
 
   
 
 

Yapılandırma için son gün 31 Ağustos!


Toroslar Belediyesi, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu kapsamında vergi borcu bulunan mükelleflere ödeme noktasında kolaylıklar sunuyor. Belediye, kanundan yararlanmak isteyen vatandaşların 31 Ağustos 2021 tarihine kadar bu fırsatı değerlendirmeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

 

Tarih : 20 Ağustos 2021 Cuma 12:38

Vatandaşlar, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, eğlence vergisi, idari para cezası ve  kanun kapsamındaki borçlarını yapılandırarak peşin ödemenin yanı sıra 6, 9, 12 ve 18 aya varan eşit taksitlendirme imkanından da faydalanabiliyorlar. Kanun kapsamına giren borçlarını yapılandırarak ödemek isteyen vatandaşlar, 31 Ağustos Salı günü mesai bitimine kadar Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilecek. Vatandaşlar ayrıca belediyeye gelmeden www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden de başvurularını ve ödemelerini online olarak yapabilirler. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların 31 Ağustos 2021 tarihine kadar yapılandırma fırsatından yararlanarak birikmiş borçlarını yapılandırabileceklerini söyledi. Yoğunluk yaşanmaması için hemşehrilerinden yapılandırma işlemlerinin son güne bırakılmamasını isteyen Başkan Yılmaz; "Hemşehrilerimiz, kanun kapsamında hem faiz indiriminden hem de taksit imkanından faydalanarak vergi borçlarını ödeyebilir" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA