Fotoğrafçıların ’Korsan’ tepkisi


Mersin’in Tarsus İlçesinde stüdyo fotoğrafçıları, düğün, nişan ve kına günlerinde çekim yaparak para kazanan ’korsan fotoğrafçılara’ tepki gösterdi. Konuyla ilgili konuşan Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, pandemi nedeniyle uzun süre kapalı olan düğün salonlarının tekrar açılmasıyla sektörde hareketliliğin başladığını ancak bu seferde virüs kadar başlarına dert olan korsan fotoğrafçılardan darbe yemeye başladıklarını söyledi.

 

Tarih : 19 Haziran 2021 Cumartesi 16:18

Hüseyin KIRKGÖZ


Mersin'in Tarsus İlçesinde stüdyo fotoğrafçıları, düğün, nişan ve kına günlerinde çekim yaparak para kazanan 'korsan fotoğrafçılara' tepki gösterdi. Konuyla ilgili konuşan Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, sektörden resmi kaydı olmadan dış çekim yapan korsan fotoğrafçıları yetkililere duyurdu.


KORSANLAR SEKTÖRE ZARAR VERİYOR


Pandmei nedeniyle uzun süre kapalı olan düğün salonlarının tekrar açılmasıyla sektörde hareketliliğin başladığını ancak bu seferde virüs kadar başlarına dert olan korsan fotoğrafçılardan darbe yemeye başladıklarını belirten Taş, "Ömür boyu saklayacağınız anılarınızı korsanların eline bırakmayın. Covıd 19 nedeniyle düğün salonlarının kapanmasıyla fotoğrafçılık sektörümüz yaklaşık dokuz, on aydır dükkanımız açık olmamasına rağmen ancak düğün salonları kapalı ve düğün olmadığı için sektörümüz büyük zarar görmüştü. Sağ olsun devletimizin üstün gayreti ile aşıların hızlanmasıylada 1 Haziran itibari ile düğün salonlarımız açıldı. Salonlar Açılınca sektörümüz olan fotoğrafçılık işlerimiz hızlandı. Öncelikle bu duruma gelmesinde yani aşının hızlanmasında sayın Cumhurbaşkanımıza ve sağlık bakanımız ile sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Bu anlamda düğün salonlarının açılması ile yeni evlenecek çiftlerimize önerimiz var. Fotorafçılar odası olarak diş çekimlerinizde Lütfen fotoğrafçı üyelerimizi ve dükkanı olan yani vergi mükellefi olan esnaflarımızı tercih ediniz. Çünkü son zamanlarda Korsan fotoğrafçılar ortaya çıktı. Biz bunların peşindeyiz zaten. Bu anlamda evlenecek olan çiftlerimizin ömür boyu hatıra kalacak olan fotoğraflarını lütfen profesyonel ellere bıraksınlar. Biz esnaf ve sanatkarlar yani oda olarak Korsan fotoğrafçılar istemiyor ve devlet yetkililerimizden bunların peşini bırakmamsını istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA