Dijital Kariyer Günleri başlıyor


Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü öğrencilere yönelik önemli projelerde işbirliklerine devam ediyor. Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu, Öğrencilerin Sesi Platformu işbirliğinde Türkiye genelinde 21-23 Mayısta düzenlenecek olan Dijital Kariyer Günlerinde 3 gün boyunca 6 oturumda 16 konuşmacı, iş hayatına hazırlanan üniversitelilerle buluşacak.

 

Tarih : 19 Mayıs 2021 Çarşamba 10:21

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa kutlu Kariyer günlerine yönelik yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en önemli sorunlarından olan nitelikli işgücünün tecrübe, iş arama kanallarına ulaşımı ve iş arama becerileri konusundaki probleminin çözümüne yönelik olarak, üniversite öğrencileri, işyeri yetkilileri ve ilgili kurum/kuruluşların bir araya gelerek, üniversite öğrencilerini iş gücü piyasasına hazırlamak, istihdam edilebilirliklerini arttırmak, iş arama becerileri konusunda güçlendirmek ve staj imkanlarına erişimlerini artırmak amacıyla kariyer günlerinin düzenlendiğini belirtti. İŞKUR olarak iş hayatının her alanında tüm dezavantajlı gruplar gibi öğrencilerinde yanında olduklarını ifade eden Kutlu, İŞKUR öğrencilere yönelik olarak düzenlenen Meslek Seçimi Seminerleri, İş Kulübü Çalışmaları, Mülakat canlandırmaları, Kariyer günleri, İstihdam fuarları ile öğrencilerin işgücü piyasası hakkında farkındalıklarını artırarak iş olanaklarına erişimlerini kolaylaştırmaya devam edeceklerini söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA