TARSUS’TA DURUMLAR VAHİM!


Korona virüs testi pozitif çıkan ancak hastalığı yenen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus’ta durumun vahim olduğunu söyledi. İlçede covid 19 tedbirlerini artıracaklarını ifade eden Başkan Bozdoğan, “Bugünden itibaren Tarsus’ta pandemi farklı bir boyuta da geldi. Bugün testler de başladı Tarsus’ta. Yani bitmekte olan bir hastalık değil tam tersi devam eden ve yarın daha farklı açıdan da ciddi hastalıklara da yol açabilir. Rakamlar gerçekleri yansıtmıyor. Her ne kadar başarılı bir süreç götürüldüğü iddia edilse de gerçekler farklı” dedi.

 

Tarih : 4 Ağustos 2020 Salı 17:01

Necdet TAŞ

Tarsus Belediye Meclis Toplantısında konuşan Başkan Haluk Bozdoğan, “Bitmeyen ve öyle kolay kolay kurtulamayacağımız bir süreçten geçiyoruz. Önemli olan bizim hata yapmamamız. Korona virüsün çözümünü bireyselde görmeyelim. Belediye olarak biz bireysel görmüyoruz. Çünkü neticede toplumsal bir olay bu. Ancak Türkiye’deki tabloya bakıldığın da olay bireysel olarak algılanıyor. İşte herkes maskesini taksın, herkes ellerini yıkasın ve sosyal mesafeye dikkat etsin denilerek geçiştiriliyor ancak olay bu kadar basit değil” dedi.

“RAKAMLAR GERÇEKLERİ YANSITMIYOR”

“Elbette vatandaşlarımızın bunu yapması önemli ama olaya toplumsal açıdan bakmadığınız zaman bu sorun çözülmez. Bu sabah bir doktor arkadaşımızı kaybettik. Çok değerli ve başarılı bir psikiyatri uzmanımızı kaybettik. Bu süreçte 41. Doktor arkadaşımızı kaybettik ancak kimsenin umurunda değil. Kurban bayramında sahile hücum edenleri görmüşsünüzdür. Kilometrelerce araç kuyruklarını gördünüz” ifadelerini kullanan Başkan Bozdoğan, “Süreç işliyor ve sürecin Ekim ayında bize neler getireceğini hepimiz göreceğiz. Belediye olarak bu sürece toplumsal açıdan yaklaşmak için covid 19 tedbirlerimizi daha çok arttıracağız. Bugünden itibaren Tarsus’ta pandemi farklı bir boyuta da geldi. Bugün testler de başladı Tarsus’ta. Yani bitmekte olan bir hastalık değil tam tersi devam eden ve yarın daha farklı açıdan da ciddi hastalıklara da yol açabilir. Rakamlar gerçekleri yansıtmıyor. Her ne kadar başarılı bir süreç götürüldüğü iddia edilse de gerçekler farklı. Sağlık kadar bir o kadar da ekonomik bir sorun var ortada” şeklinde konuştu.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA