Korkulan oldu 2 yazlıkçıda korona çıktı


Normalleşme süreci Mersin’e yaramadı. Mersin’de normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte covid-19 testleri pozitif çıkmaya başladı. Dün İstanbul’dan gelen misafirlerinin bulaştırdığı beş kişilik Ailenin pozitif çıkmıştı. Ayrıca 2 polis ve özel bir hastanede çalışan 2 hemşirenin de test sonuçları pozitif çıkmıştı. Bugün ise tatil sitelerindeki yazlıkçılardan Mersin’e kötü haber geldi. Flamingo 4 ve Flamingo 8 Tatil Sitelerinde Gaziantep’ten gelen 2 yazlıkçının testi pozitif çıktı.

 

Tarih : 1 Haziran 2020 Pazartesi 18:15

Normalleşme süreci Mersin’e yaramadı. Mersin’de normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte covid-19 testleri pozitif çıkmaya başladı. Dün İstanbul’dan gelen misafirlerinin bulaştırdığı beş kişilik Ailenin pozitif çıkmıştı. Ayrıca 2 polis ve  özel bir hastanede çalışan 2 hemşirenin de test sonuçları pozitif çıkmıştı. Bugün ise tatil sitelerindeki yazlıkçılardan Mersin’e kötü haber geldi. Flamingo 4 ve Flamingo 8 Tatil Sitelerinde Gaziantep’ten gelen 2 yazlıkçının testi pozitif çıktı.

 “LÜTFEN KURALLARA UYUN”

Flamingo Tatil Sitesi yönetiminden yapılan açıklama şöyle;  Flamingo 4 ve Flamingo 8 sitesinde Birer kişinin Covid-19 Testleri pozitif çıktığı bizlere iletilmiştir. Lütfen değerli komşularımız maskesiz dışarı çıkmayalım. Birimizin sağlığı hepimize yansıyacaktır. Bu konular çok hassas ve ince konulardır. Vakanın Gaziantep şehrinden gelen komşumuzda çıktığı iletilmiştir. Sitede maskesiz gezmeyin. Hafta sonu mangallarını biraz daha erteleyin . Devletin normalleşme sürecini lütfen “ geçti her şey “ olarak görmeyelim .

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA