Yenişehir’de 19 Mayıs korteji!


Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Motosiklet Federasyonu Mersin İl Temsilciliği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle motosikletli ve meşaleli şehir korteji düzenledi.

 

Tarih : 20 Mayıs 2024 Pazartesi 12:12

Haber Merkezi

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi önünde buluşan onlarca motosikletli,  saat 19.19’da meşaleler ve müzikler eşliğinde şehir turuna başladı. Motosikletliler, belirlenen güzergah boyunca şehir merkezinde dolaşarak bayram coşkusunu Mersin halkıyla paylaştı. Yenişehir halkı, korteji büyük bir coşkuyla karşıladı. Vatandaşlar, güzergah boyunca balkon ve pencerelerinden Türk bayrakları sallayarak ve alkışlarla motosikletlilere destek verdi. Özellikle çocukların ve gençlerin ilgisi, kortejin enerjisini daha da artırdı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın önemine değinerek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu özel günü, gençlerimizle ve halkımızla birlikte coşkuyla kutladık. Bu tür etkinliklerle, milli bayramlarımızın ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Özyiğit, etkinliğe katkı sağlayan tüm kurumlara ve katılımcılara teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA