Başkan Seçer’den ‘Gençlik ve Spor Bayramı’ mesajı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 17 Mayıs 2024 Cuma 11:54

Haber Merkezi

 Başkan Seçer mesajına şu ifadelere yer verdi: “Değerli gençler; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlamanın coşkusunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu büyük bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, gençlerimizin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin sembolüdür. Bugün, ulusal birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendiren en önemli günlerden biridir. Yine 15-21 Mayıs Gençlik Haftası, gençlerimizin geleceğe umutla bakmasını, hayallerini gerçekleştirmek için gerekli olan bilgi ve becerilere sahip olmalarını desteklemek için ayrı bir anlam taşıyor. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğinin teminatıdır ve onların yaratıcılığı, özverisi ve çalışkanlığı; daha güçlü, daha aydınlık bir yarın için bizi umutlandırmaktadır. Bu anlamlı gün vesilesiyle, Mersin’in değerli gençleriyle bir araya gelmek, onların dinamizmini, heyecanını ve enerjisini paylaşmak için Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak hafta boyunca çeşitli konserler, spor ve kültür etkinlikleri organize ettik. Tüm gençlerimizi bu etkinliklerimize davet ediyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olduğumuzu, onların başarıları için her türlü desteği vermeye hazır olduğumu bir kez daha vurgulamak isterim. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, Mersin’in ve ülkemizin her köşesinde yaşayan gençlerimize başarılar ve mutluluklar dilerim.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA