Şeytan kötü bitirdi: 5-2


TFF 2. Lig’de sezon 38. hafta maçları oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu ligin son maçında Ankara Demirspor’a 5-2 mağlup oldu. Yasin Elmas ve Baran Sarka’nın golleriyle 2-0 öne geçen kırmızı lacivertli temsilcimiz karşılaşmayı 5-2 kaybetti. Bu sonucun ardından normal sezonu 58 puanla 5. Sırada tamamlayan temsilcimiz Play-Off 1. Turunda 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak.

 

Tarih : 4 Mayıs 2024 Cumartesi 18:12

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig'de normal sezon sona erdi. Ligin son maçında Ankara deplasmanında Ankara Demirspor’a konuk olan temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu rakibine 5-2 mağlup oldu. Yasin Elmas ve Baran Sarka’nın golleriyle 2-0 öne geçen kırmızı lacivertli temsilcimiz karşılaşmayı 5-2 kaybetti. Bu sonucun ardından normal sezonu 58 puanla 5. Sırada tamamlayan temsilcimiz Play-Off’lardan üst lige çıkmak için mücadele edecek.

PLAY-OFF’TA RAKİP 1461 TRABZON

Öte yandan TFF 2. Lig'de 2023-2024 sezonunda play-off eşleşmeleri belli oldu. Kırmızı Grup'ta Amed Sportif Faaliyetler ile Beyaz Grup'ta Esenler Erokspor, sezonu lider tamamlayarak Trendyol 1. Lig'e yükseldi. Gruplarında sezonu ikinci tamamlayan Kastamonuspor ile Vanspor FK play-off finaline yükseldi. TFF 2. Lig Play-Off tarihleri; 1. Tur: 9 Mayıs Perşembe, 2. Tur 1. Maçlar: 13 Mayıs Pazartesi, 2. Tur 2. Maçlar: 17 Mayıs Cuma, 3. Tur 1. Maçlar: 22 Mayıs Çarşamba, 3. Tur 2. Maçlar: 27 Mayıs Pazartesi oynanacak. Final ise 2 Haziran Pazar günü oynanacak. Play-off'larda eşleşmeler şöyle oluştu: Kırmızı Grupta, Iğdır FK – İskenderunspor ve 24 Erzincanspor - Menemen FK… Beyaz Grup; Bucaspor 1928 – Ankaraspor ve 1461 Trabzon FK - Yeni Mersin İdmanyurdu…

VANSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ

Öte yandan grubun şampiyonu Esenler Erokspor olurken, Vanspor ise ilginç bir eyleme imza attı. Son haftaya 80 puanla lider giren Esenler Erokspor, ligde 14'üncü sırada bulunan ve herhangi bir iddiası kalmayan Serik Belediyespor'a konuk oldu. 78 puanla ikinci sırada bulunan Vanspor ise alt lige düşmesi kesinleşen Bursaspor'a konuk oldu. Saat 15.00'te başlayan karşılaşmalarda Serik Belediyespor, Esenler Erokspor maçına as takımıyla değil, U-19 takımıyla çıktı. Duruma tepki gösteren Vansporlu futbolcular, hakemin düdüğüyle beraber sırt sırta vererek kendi sahalarında bekledi. Bursasporlu oyuncular da bu dakikalarda kendi aralarında paslaştı. Esenler Erokspor'un 19'uncu dakikada skoru 2-0'a getirmesi üzerine Vansporlu futbolcular, Bursaspor maçının 21'nci dakikasında sahayı terk etti. Sahadan çekilen Vanspor'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Adaletsizliğe karşı dik dur! Futbolun kara günlerini sonlandırmak adına!" ifadeleri yer aldı. Serikspor Teknik Direktörü Cem Kavçak ise, yaşananların ardından konuyla ilgili açıklama yaptı. Kavcak, "Şampiyonluğu doğrudan etkileyecek Esenler Erok maçına yönetim kurulunun U-19 takımıyla çıkma kararı alması sebebiyle oluşacak şaibeli ortamın içerisinde adımızın bulunmasını istemediğimizden dolayı, biz de teknik ekip olarak maça çıkmama kararı aldık" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA