Kahve Bahane Projesi Tarsus’ta!


“Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur.” anlayışından yola çıkılarak hazırlanan Kahve Bahane projesi bu hafta Tarsus Altaylar Mahalle Kahvesinde gerçekleşti.

 

Tarih : 18 Nisan 2024 Perşembe 11:38

Haber Merkezi

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ortaya çıkan aile içi problemlerin ele alındığı tiyatro oyunu, anne babalara ulaşabilmek amacıyla mesai saatleri dışında sergileniyor. Velilerle bir araya gelip onlarla sohbet etmenin ve aile içi iletişimin, okul ve aile iletişiminin önemine dikkat çekmek istediklerini ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, proje hakkında velilere bilgi verdi. Sürekli iletişim halinde olmak gerektiğine vurgu yaptı: “İletişim arttıkça problemler azalır. Sürekli iletişim halinde olmalıyız” dedi. Rehber öğretmenlerin hazırlamış oldukları oyun, öğrencilerle empati yapabilmeyi, velilerde farkındalık oluşturmayı, madde ve teknoloji bağımlılığının önüne geçebilmeyi hedefliyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA