“Demokrasi kazandı”


Türk İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kış, yerel seçimlerin olgun bir atmosfer içerisinde geçmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi.

 

Tarih : 2 Nisan 2024 Salı 11:40

Haber Merkezi

 Demokrasinin kazandığı bir seçimin geride bırakıldığını, Türkiye’nin artık ekonomi, demokrasi, insan hakları temelli yeni bir sürece girmesi gerektiğini kaydeden Hüseyin Kış, “Adana ve Mersinli hemşehrilerimiz de demokrasinin gereği olarak sandığa gitti ve büyük bir olgunlukla oylarını kullandı. Adana’da Zeydan Karalar, Mersin’de ise Vahap Seçer, ikinci kez Büyükşehir için halkımızdan onay aldı. Geçmiş 5 yılda önemli hizmetler sunan iki başkanımızı da kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA DA GÖREVLER DÜŞÜYOR”

İstanbul gibi bir dünya kentinde yeniden ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu ve Başkent Ankara’da yine Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş ile tüm Türkiye’de göreve gelen büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarını da kutlayan, kentlerin gelişimi için iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarına da görevler düştüğünü anımsatan Hüseyin Kış, “Yerel seçimler demokrasinin temel unsurlarından biridir. Kısa bir süre içerisinde mazbatalarını alarak görevlerine başlayacak tüm belediye başkanlarını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Milletimiz vatandaşlık görevini layıkıyla yerine getirdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başlarına giden halkımıza teşekkür ediyoruz. Üzücü birkaç olay dışında Türkiye genelinde dostluk rüzgarlarıyla sona eren yerel seçimler ileriye yönelik umutlarımızı tazelemiştir” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Adana ve Mersin’in Türkiye için önemine de işaret eden TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, “İki kentimiz de ülkemiz için stratejik öneme sahiptir. Gerek tarım, enerji, sanayi ve turizm gerekse sağlık ve hizmet sektörü olarak öne çıkan komşu iki kentin başta Büyükşehir Belediye Başkanları olmak üzere tüm ilçe belediyelerine de bundan sonraki süreçte büyük görevler düşüyor. Birbirleriyle uyumlu çalışmaları halkımızın lehine bir durum oluşturacaktır. Belediye başkanlarımızın halkımızın istek ve taleplerinin yanı sıra Valilikler ve üniversiteler başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarla ortak hareket etmelerini önemsiyoruz. Belediyelerin birincil görevi vatandaşların yaşam kalitesinin yükselmesini sağlamaktır. Bu uğurda iletişim kanallarını açık tutacaklarına olan inancımı yineliyor, tüm belediye başkanlarımıza üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA