Mersin esnafı ahi sofrasında kenetlendi


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı tarafından kent merkezinde kurulu bulunan esnaf odası başkan ve yönetim/ denetim kurulu üyelerine verilen iftar davetinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi. Şoförler Odası hizmet binasında kurulan Ahi sofrasına kent merkezinde kurulu bulunan 32 meslek odası başkan ve yöneticileri tam kadro katılım gösterdi.

 

Tarih : 1 Nisan 2024 Pazartesi 15:46

Haber Merkezi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince kent merkezinde kurulu bulunan esnaf odası başkan ve yönetim/ denetim kurulu üyelerine verilen iftar davetinde birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilendi. Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası hizmet binası bünyesinde kurulu bulunan Masal Düğün Salonunda verilen iftar davetine, Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mersin TSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, Başkanvekili Mustafa Özdamar, MGC Başkanı Kaya Tepe, MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu, Mersin kent merkezinde kurulu bulunan esnaf odası başkanları ile yönetim/denetim kurulu üyeleri ve genel sekreterler katılım gösterdi.

“ARAMIZA NİFAK SOKULMASINA ASLA MÜSAADE ETMEYİN”

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, iftarda yaptığı konuşmada, milli birlik ve kardeşlik ruhumuzu diri, yardımlaşma ve dayanışma şuurumuzu ayakta tutan, Rahmet, mağfiret , manevi kurtuluş ve bereket ayı olan mübarek Ramazan ayında Allah’tan niyazının tutulan oruçların,  kalpten, derinden gelen dua ve ibadetlerin kabul etmesi dileğinde bulundu. Başkan Sarı, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, “ Birliğin, dirliğin olduğu yerde güç ve huzur olur. Bunun için kardeşlik şuuru içerisinde dayanışmamız çok önemli. Bu birliğin,. Dirliğin bozulmasına, aramıza nifak sokulmasına asla müsaade etmeyin” dedi. Konuşmasının devamında tek davalarının esnafın sofrasındaki ekmeği büyütme mücadelesi olduğuna vurgu yapan Başkan Sarı, “  Tek davamız esnaf, tek kavgamız ekmek, tek güvencemiz esnafımız. Teşkilatımızla, tüm oda başkanları ve yöneticilerimizle omuz omuza, yürek yüreğe vererek, tüm engelleri aşacağımıza, birliğin, dirliğin gücüyle esnafımızın sofrasındaki ekmeği büyütme mücadelemizi arttırarak devam ettireceğimize olan inancımız tamdır. Bugün sizlerde gördüğüm bu dayanışma, bu birliktelik ruhu, azmimizi ve kararlılığımızı daha da arttıracaktır. Bundan şüpheniz olmasın” diye konuştu. Başkan Sarı, konuşmasını tüm katılımcılara davetlerine katılımlarıyla güç vermelerinden dolayı teşekkürlerini ileterek sonlandırdı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA