Hatay rahat bir nefes aldı: 3-1


Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Atakaş Hatayspor sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 3-1 yendi. Bu sonuçla Hatayspor puanını 28’e çıkarırken, Konuk takım 24 puanda kaldı.

 

Tarih : 3 Şubat 2024 Cumartesi 12:39

Necdet TAŞ

Mersin Stadyumu'nda hakem Ömer Faruk Turtay'ın ilk düdüğüyle başlayan karşılşamada Atakaş Hatayspor, 41. dakikada Massanga ile öne geçti. Maçın ikinci devresinde sahneye çıkan Strandberg, 51'de attığı penaltı golü ile takımının farkı ikiye çıkarmasını sağladı. 86'da Lasagna ile farkı 1'e indiren konuk takıma ccevap maçın son dakikalarında yine Massanga'dan geldi ve karşılaşma 3-1'lik Atakaş Hatayspor galibiyeti ile sonuçlandı. Bu sonuçla Hatay puanını 28'e çıkarırken, Konuk takım 24 puanda kaldı. Trendyol Süper Lig'de gelecek hafta Atakaş Hatayspor, Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. VavaCars Fatih Karagümrük ise Siltaş Yapı Pendikspor'u ağırlayacak. Trendyol Süper Lig'de iç sahada son olarak 11 Kasım'da Galatasaray'ı 2-1 yenen Akdeniz ekibi, VavaCars Fatih Karagümrük'ü yenerek bu uzun galibiyet alamama serisine son verdi ve iç sahada 5 maç sonra kazanma başarısı gösterdi. Ayrıca Galatasaray maçından sonra galibiyet alamayan Hatayspor, ligin bir önceki haftasında deplasmanda Yukatel Adana Demirspor'u mağlup ederek bu hasrete de son vermeyi başardı. 

VOLKAN DEMİREL: "İNANMIŞLIĞIN BİR GALİBİYETİ BU AKŞAM"

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, iki takımı da çok ilgilendiren bir müsabaka olduğunu belirterek, "Hangi takım kaybederse biraz daha kırmızı hatta yakın kalacaktı. Ama biz bunu maça çıkmadan önce oyuncularımıza da söyledik. Belki bu sezonun hem oynadıklarımız içinde hem de bundan sonraki oynayabileceklerimiz içinde var sayarsak, en önemli maç olduğunu dile getirdim. Ve iyi bir konsantreyle maçı kazanmasını bildik. O yüzden ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Sabrın, mücadelenin ve inanmışlığın bir galibiyeti bu akşam. Çünkü çok sabrediyorlar, çok çalışıyorlar, çok istiyorlar ve çok inanıyorlar. Ben geçen hafta yendiğinizde de bu hafta yendiğimizde de veya 10 hafta önce yenildiğimizde de söyledim. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Biz çalışıyoruz. İmkanlar doğrultusunda puan kazanmak istiyoruz. Evet 10 haftalık bir sıkıntılı süreç. Ama bundan sonraki süreçte Hatayspor daha yukarı gidecektir. Biz buna kendi adımıza emin bir şekilde ilerleyeceğiz" diye konuştu.

SHOTA ARVELADZE: "GOL YEMEDEN OYNAMAYA BAŞLAMIYORUZ"

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze, maç için söylenecek fazla bir şey olmadığını belirterek, "Gol yemeden oynamaya başlamıyoruz. Bu biraz alışkanlığı geçti artık. Hep gol yiyoruz ondan sonra biraz topa sahip olma güveni geliyor. Yani maçın içinde kalamadık yine, çok erken ikinci golü yedik. Ondan sonra tabii çok zor oluyor, rakip takım birleşiyor. Hücuma iyi giden oyuncuları var. O skor onlar için daha iyi oluyor. İster istemez sen de acele ediyorsun. Tabii son dakikalarda 3 stopere döndük. Önde bir ekstra santrforu koyduk, gol attık ama ikinci gol olmadı. O üçüncü golü yedik. Doğal olarak iyi bir maç olmadı bizim için. Rakibi de tebrik ediyorum" diye konuştu.

STAT: Mersin Stadyumu

HAKEMLER: Ömer Faruk Turtay, Gökhan Barcın, Emir Eray Eyisoy

ATAKAŞ HATAYSPOR: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Kilama, Recep Burak Yılmaz, Cemali Sertel, Fernandes (Dk. 67 Boudjemaa), Massanga Matondo, Görkem Sağlam (Dk. 75 Abdulkadir Parmak), Dele-Bashiru (Dk. 90 Dadashov), Rivas (Dk. 90 Doğukan Sinik), Strandberg (Dk. 90 Maksimovic)

VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK: Sirigu, Biraschi (Dk. 81 Koray Günter), Rohden (Dk. 56 Can Keleş), Eysseric, Güven Yalçın, Emre Mor (Dk. 75 Teklic), Münir Levent Mercan (Dk. 81 Lasagna), Serdar Dursun, Ceccherini, Salih Dursun, Bertolacci (Dk. 56 Feghouli)

GOLLER: Dk. 42 ve 90+5 Massanga Matondo, Dk. 51 Strandberg (Penaltıdan) (Hatayspor), Dk. 86 Lasagna (VavaCars Fatih Karagümrük)

SARI KARTLAR: Dk. 49 Ceccherini, Dk. 83 Can Keleş (VavaCars Fatih Karagümrük)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA