Mersin Ampute zirvede!


Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Türkiye Ampute Futbol 1.Ligi’nde Mersin’i temsil eden Mersin Ampute Futbol ligin 7. ve ilk yarının son karşılaşmasında Antalya Ampute Futbol Kulübü’nü konuk etti. Mersin Suni Çim Sahası’nda oynanan maçı temsilcimiz rakibini 3-0 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti ve ilk yarıyı lider olarak tamamladı.

 

Tarih : 29 Ocak 2024 Pazartesi 14:12

Haber Merkezi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Türkiye Ampute Futbol 1.Ligi'nde Mersin'i temsil eden Mersin Ampute Futbol ligin 7. ve ilk yarının son karşılaşmasında Antalya Ampute Futbol Kulübü'nü 3-0 mağlup etti. Maça; Batuhan, Kenan, Salih, Yusuf, Badawy, Orhan ve Babacar ilk 7siyle çıkan Mersin Ampute'nin gollerini Badawy, Kenan ve Babacar attı. Bu galibiyetle Ampute Futbol ligde tek namağlup takım olarak liderliğini sürdürdü ve ligin ilk yarısını lider olarak kapattı. Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Mersin Ampute Futbol Kulübü'nün antrenörü Fatma Kara galip gelerek ilk devreyi lider tamamladıkları için mutlu olduklarını açıkladı. Kara, "Her maç üstüne koyuyoruz. Bu bizleri mutlu ediyor. Takımımızı kutluyorum. Güzel bir oyunla ligdeki ciddi rakiplerimizden biri olan Antalya'yı 3-0 gibi net bir skorla yenerek ilk yarıyı lider tamamladık. Takımımıza verdiği desteklerden dolayı başta Başkanımız Ali Yanaç olmak üzere tüm yönetim kurulumuza teşekkür ederiz "dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA