Şeytandan altın vuruş: 1-0


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, konuk ettiği Adıyaman FK’yı 90+7’de penaltıdan bulduğu golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın son anlarında gelen golün ardından saha karıştı ve maçın hakemi 2 kırmızı kart çıkardı. Teknik ekip ile kulübedeki futbolcularının da karıştığı kavgada maçın hakemi Mersin İdman Yurdu’ndan Muhammet Ömer Çakı ve Adıyamanlı futbolcu Vedat Yeşilkaya’ya kırımız kart gösterdi. Mersin, bu galibiyetle puanını 40’a yükselterek 5. sıraya yerleşti.

 

Tarih : 28 Ocak 2024 Pazar 12:53

Necdet TAŞ

TFF 2. ligin 22.haftasında, play-off şansını sürdürmek isteyen Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ., düşme hattında yer alan Adıyaman FK ile Mersin Stadyumunda karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı vasat bir futbol ortaya koyan Mersin ekibi, ikinci yarıda toparlanarak daha üstün bir futbol ortaya koydu. Aradığı golü bir türlü bulamayan Mersin İdman Yurdu, 90+7’de kazandığı penaltıyı Onur Erdem Beytaş gole çevirirken, penaltı kararı ile saha bir anda karıştı. Teknik ekip ile kulübedeki futbolcularının da karıştığı kavgada maçın hakemi Mersin İdman Yurdu’ndan Muhammet Ömer Çakı ve Adıyamanlı futbolcu Vedat Yeşilkaya’ya kırımız kart gösterdi. Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle puanını 40’a yükselterek 5. sıraya yerleşti. Ligin 23. haftasında ise Mersin ekibi, 31 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 14.00’da Serik Belediyespor’a konuk olacak.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Her iki takımda maça kontrollü başladı. Maçın ilk ciddi atağını konuk ekip Adıyamanspor gerçekleştirdi. 11. Dakikada ceza sahasının önünde topla buluşan Adıyamanlıı oyuncu ceza sahasının içine girerek çaprazdan kaleye vurdu. Sertaç uzanarak rakibin gol atmasına izin vermedi. Maçın ilk yarım saatinde sahasında bekleyen, kontra atakla gol aryan Adıyaman istediği alanları bulamayınca gol fırsatı bulmadı. MİY İse rakip alanda  daha çok topla oynamasına rağmen gol pozisyonu üretemedi.  Maçın en ciddi atağını yine konuk ekip Adıyaman buldu. 36. dakikada defans arkasına sarkan Adıyamanlı oyuncu kaleye attığı şutunu Sertaç kornere çeldi. 41. dakikada Adıyaman’ın ciddi atakları sıklaşmaya başladı.  Yine defansın arasına atılan topla buluşan konuk ekip Sertaç’la karşı karşıya kaldı. Plase vurmak yerine şut atınca Adıyaman mutlak golden oldu. İlk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıya biraz daha hareketli başlayan MİY 61. dakikada golle burun buruna geldi. Sol bek topla ceza sahası içine girdi. Çaprazdan attığı şut az farkla auta gitti.

STAT: Mersin Stadyumu

HAKEMLER: Yalçın Taşkınfırat, Hasan Hüseyin Tetik, Sefa Tezcan

YENİ MERSİN İDMAN YURDU: Sertaç Güzel, Muhammet Ömer Çakı, Burak Bilgen, Sefa Durmuş, Yasin Elmas, Erdem Onur Beytaş, Baran Sarka, Sezer Yıldırım (Chris David), Ensar Arslan (Gökcan Gelmen), Fuat Bavuk, Ömer Önder (Onur Arı)

TEKNİK DİREKTÖR: Özcan Kızıltan

ADIYAMANSPOR: Mustafa Hoşoğlu, Muhammed Ali Kurt, Muhammed Düzgüner, Nihat Koç, İsa Baltacı, Emirhan Civelek, Yusuf Esnar Poyrazlı, Yusuf Akın, Berkay Kara, Hüseyin Çakmak Fırat Ergün

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Doğan

GOLLER: Erdem Onur Beytaş

KIRMIZI KART: Muhammet Ömer Çakı (MİY) Vedat Yeşilkaya (Adıyaman)

SARI KARTLAR: Sezer Yıldırım, Muhammet Enes Gök, Onur Arı (MİY) Nihat Koç, Yusuf Akın, Hüseyin Çakmak, Muhammed Ali Kurt (Adıyaman)

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA