Mersin’de gol sesi çıkmadı: 0-0


Trendyol Süper Lig’in 16. hafta erteleme karşılaşmasında Hatayspor, Mersin Stadyumu’nda konuk ettiği Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı. Galibiyet hasreti 7 maça çıkan Hatayspor, 19 maç sonunda 20 puana ulaşırken Gaziantep FK ise 19 maç sonunda 21 puan oldu.

 

Tarih : 11 Ocak 2024 Perşembe 12:54

Necdet TAŞ

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Atakaş Hatayspor evinde Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı. Mersin Stadı'nda hakem Ümit Öztürk'ün düdüğüyle başlayan mücadeleye iki ekip de dengeli bir giriş yaptı. Pozisyon olarak kısır geçen ilk yarıda iki ekip de gol perdesini açamazken 0-0 sona erdi. İkinci yarıya Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel değişikliklerle başlarken, Kerim Alıcı ve Giorgi Aburjania'yı oyundan çıkardı. Yerlerine ise Faouzi Ghoulam ve Renat Dadaşov'u soktu. Ev sahibi ekip kanatlardan etkili ataklar yakalasa da istediği golü bulamadı. Deplasman ekibi Gaziantep 58. dakikada kafa vuruşu ile Nicolas N'Koulou golü bulsa da ofsayt nedeniyle iptal edildi. 90 dakika sonucunda iki takım da gole ulaşamazken karşılaşma 0-0 sona erdi ve son üç maçını kaybeden ev sahibi Hatayspor galibiyet özlemini 7 maça çıkardı. Aynı zamanda puanını da 20'ye yükseltti. Gaziantep FK da üst üste 4. maçında da mağlup olmadı ve puanını 21'e yükseltti.

VOLKAN DEMİREL: “KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI”

Karşılamanın ardından değerlendirmelerde bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, aslında kazanmaları gereken bir maçta berabere kaldıklarını belirterek, "Baktığımızda beraber kaldığımız maç sayısı 8. berabere kaldığımız maç sayılarının 5'i de 0-0 biten bir maç. En azından 3 tanesinden galip gelsen, 1 gol atsan şu an başka bir şey konuşuruz. Ama ne yazık ki skor alamazsanız, olumsuzluklar ön plana çıkıyor. Çalışacağız, devam edeceğiz. Gol pozisyonlarını daha iyi değerlendirmeye çalışacağız. Sonuçta baktığımızda bu takım ilk 8 hafta çok üst düzey bir performans gösterdi ve beklentileri yükselttik bunun farkındayım. Ama yeni bir takım olduğumuzu, sadece Kamil ile Erce ile geçen seneden Türkiye ligini bilen oyuncularla oynadığımızı dile getirmek lazım. Biz çalışıp pozisyon üretmeye devam edeceğiz. Çünkü analizlerimize baktığımızda gol bölgesine girişte, ortada, şut atmada, her şeyde yukarıda, yani takımın genel skora baktığımızda, yukarıda olduğu bir tabloda görüyoruz. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Yakaladığımız pozisyonları atmaya çalışacağız ve yukarılara tırmanmaya çalışacağız" diye konuştu.

MARGARİT: "1 PUAN BİZİM İÇİN DEĞERLİYDİ"

Karşılaşmayı değerlendiren Gaziantep Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit ise, bugün alınan 1 puanın kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Çünkü ligin ilk devresini kapattık, bu son maçımızdı. Buraya geldiğimizde takımın sıfır puanı vardı ama şu ana kadar 21 puan topladık. Önemli bir puandı gerçekten bizim için. Bugün defansif olarak aslında çok iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Ofansif olarak da iki üç tane pozisyona girdik, fakat bunları değerlendiremedik. Tabii bana göre futbolcuların verdikleri mücadelede de bu puanı hak ettiklerini düşünüyoruz. Çünkü kalpten oynadılar. Gelecek hafta zorlu bir maç bizi bekliyor Fenerbahçe'ye karşı. Tabii Sumudica Hocamız bu hafta boyunca hastaydı. Bizimle beraber olamadı bugün. Fakat Fenerbahçe maçında yedek kulübesinde olacaktır. Ve onun gelmesiyle beraber biz Fenerbahçe maçından da puan ya da puanlar alacağımızı düşünüyorum. Tekrardan futbolcularımı tebrik etmek istiyorum bugünkü mücadeleden dolayı" dedi.

STAT: Mersin Stadyumu HAKEMLER: Ümit Öztürk, İbrahim Bozbey, Osman Gökhan Bilir

HATAYSPOR: Erce, Kamil Ahmet, Maksimovic, Kilama, Kerim (Ghoulam dk. 46), Görkem Sağlam, Aburjania (Dadashov dk. 46), Ömer Faruk Beyaz, Dele-Bashiru (Hodzic dk. 79), Rivas (Joelson Fernandes dk. 70), Strandberg (Lamkel Ze dk. 70)

YEDEKLER: Bekaj, Burak Yılmaz, Burak Bekaroğlu, Aabid, İbrahim Demir

TEKNİK DİREKTÖR: Volkan Demirel

GAZİANTEP FK: Nita, Morais, Arda Kızıldağ, Ertuğrul Ersoy, N’koulou, M’bakata, Jevtovic, Ogün Özçiçek, Maxim (Furkan Soyalp dk. 90+3), Mustafa Eskihellaç (Markovic dk. 66), Dragus (Riascos dk. 80)

YEDEKLER: Burak, İlker Karakaş, Batuhan Şen, Oğulcan Çağlayan, Mirza Cihan, Ömürcan Artan, Mehmet Kuzucu

TEKNİK SORUMLU: Cristian Petre

SARI KARTLAR: Ömer Faruk Beyaz, Kilama, Dadashov (Hatayspor)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA