Mersin Ampute gümbür gümbür!


Mersin’i Türkiye Ampute Futbol 1.Ligi’nde temsil eden Mersin Ampute Futbol Takımı, yoluna kayıpsız lider olarak devam ediyor. Ligde 4. Maçına çıkan Mersin ekibi Sancaktepe Ampute Futbol Takımı’na konuk oldu. Maç öncesi yaşanan talihsiz sakatlıktan dolayı karşılaşmaya 6 kişi çıkan Mersin Ampute, rakibini 3-0’lık net skorla devirerek puanını 8’e yükseltti. Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle Samsun Ampute Futbol Takımı ile liderliği paylaştı.

 

Tarih : 8 Ocak 2024 Pazartesi 10:47

Mersin'e galibiyetle dönen Mersin Ampute Futbol Takımı'nın başarılı antrenörü Fatma Kara maç sonrası yaptığı açıklamada tüm sporcuları sahada verdiği mücadeleden dolayı kutladı. Başkan Ali Yanaç ve yönetimine de parantez açan Kara, "Güzel bir galibiyetle Mersin'e döndük. Bu galibiyet desteğini esirgemeyen başta Başkanımız Ali Yanaç ve yönetimine, değerli Mersinlilere armağanımız olsun. Sancaktepe maçında eksikliklerimizi gördük. Hafta içinde yapacağımız antrenmanlarla bu eksikliklerimizi gidereceğiz. Takımımıza güvenim sonsuz. Her geçen gün daha iyiye gideceğiz. Haftasonu oynayacağımız Kayseri Ampute maçında tüm Mersinli sporseverleri tribünlerimizde görmek istiyoruz. El ele hep birlikte Süper Lig'e" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA