Mersinli öğrenciler birincilikle döndü


Tarsus ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, TÜBİTAK 2204 D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye birincisi olan Şehit Halil Özdemir Fen Lisesi öğretmeni Sermin Akgül, öğrenciler Halil İbrahim Boyacı ve Yağız Kendirli ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’u ziyaret etti.

 

Tarih : 14 Aralık 2023 Perşembe 14:32

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Durmuş, "Sevgili evlatlarımla, kıymetli meslektaşlarımla böyle bir başarı hikayesiyle bir araya gelmekten onur duyuyorum. Biliyorum ki 'Türkiye Yüzyılı'nda hep birlikte evlatlarımızla, meslektaşlarımızla büyük bir aile olarak daha nice başarılara hep birlikte imza atacağız. Bu şevkle ve azimle çalıştıkça aşamayacağımız engel olamaz. Ben şahsi olarak da İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak da her daim yanınızda olacağımıza ve sizlerin öncü ve yenilikçi projelerinizi destekleyeceğimize söz veriyorum. Bundan emin olun. Şevkiniz, azminiz, başarılarınız daim olsun. Emekleriniz için canı yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA