Lions Kulübü’nün ‘Yılbaşı Alışveriş Şenliği’


Mersin Akdeniz Lions Kulübü’nün eğitime ve kadına destek amacı ile düzenlediği ‘8. Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ gerçekleştirildi.

 

Tarih : 13 Aralık 2023 Çarşamba 17:02

Haber Merkezi

Divan Otel’de gerçekleştirilen ‘8. Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde; Mersin'in marka firmaları, kadın üreticileri ve sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı stand satışlarından elde edilen gelirle; özellikle mağdur kadınlara destek olmak ve başarılı ancak imkânı olmayan öğrencilere yardım etmek hedefleniyor. Yüksek katılımla gerçekleştirilen şenliğin açılışını Uluslararası Lions Türkiye 118-U Genel Yönetmeni Ln. Erol Aydın gerçekleştirdi. 2023-2024 Hizmet Dönemi Başkanı Ln. Gökçe Uçak; topluma hizmet misyonunu ile hareket eden Mersin Akdeniz Lions Kulübü’nün her yıl olduğu gibi bu hizmet döneminde de bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inandığını belirtti. Uçak, bu yolda kendilerini yalnız bırakmayan üretici ve sponsor firmalara, A.S.M. Yapı ve Dekorasyon, Al-Si Ametis Luxury Exclusive Thermal Hotel, Arbella Makarna, Atasay Mersin Marina, Bahçeşehir Koleji, Bumer Tour, Lamira Mersin Marina, Toros Koleji ve Lion dostu konuklara, Mersin Akdeniz Lions Kulübü üyelerine ve Uluslararası Lions Türkiye 118-U Genel Yönetmeni Ln. Erol Aydın’a teşekkürlerini iletti.  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA