43 yıllık öğretmene sürpriz ziyaret


Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 24 Kasım İlkokulu öğretmenlerinden Süheyla Yüksel’i mesleğinin 43. yılında sınıfında ziyaret ederek, sürpriz yaptı.

 

Tarih : 12 Aralık 2023 Salı 15:46

Haber Merkezi

24 Kasım İlkokulu öğretmenlerinden Süheyla Yüksel'i 43 yıllık meslek hayatına sığan onlarca proje için takdir eden ve öğretmene sınıfında eşlik eden Müdür Durmuş, öğrencilerle şarkı söyleyerek, oyunlar oynadı. Bu ziyaretten mutluluğunu dile getiren Süheyla Yüksel, nazik ziyareti için Durmuş'a teşekkür etti. Yüksel, "Mesleğimi 43 yıldır şevkle, mutlulukla, her gün işime neşeyle gelerek sürdürüyorum. Öğrencilerim benim evlatlarım, yaşam kaynağım" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise, "Evlatlarımıza 43 yıldır ışık olan kıymetli meslektaşım Süheyla hocamızla bir araya gelmekten, onunla sınıf ortamında buluşarak çocuklarımızla paylaşımlarda bulunmaktan onur duydum. Saygıdeğer meslektaşımızın daha nice yıllar sağlıkla, aynı neşe ve şevkle çalışmasını dilerim. Doçent unvanıyla okulumuzda görevini sürdüren değerli Mutlu hocamızla da tanışmaktan çok mutluluk duydum. Meslektaşlarımızın evlatlarımıza şevkle, azimle yol gösterici olmaları, akademik alanda kendilerini geliştirmeleri bize güven ve umut veriyor. Tüm meslektaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, hayırlı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi temenni ediyorum" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA