Akdeniz derbisinde gol düellosu: 3-3


Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Mersin’de oynanan Hatayspor-Antalyaspor maçında kazanan çıkmadı. Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşma karşılaşma 3-3 sona erdi. Hatayspor’un gollerini Strandberg, Kerim ve Kilama kaydetti. Antalyaspor’un golleri ise Buksa (2) ve Erdoğan’dan geldi. Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 20, Hatayspor ise 18 yaptı. Akdeniz ekibinde kaleci Helton sakatlığı sebebiyle oyundan çıkınca oyuncu değişiklik hakkı olmayan ekipte kaleye Safuri geçti. Mücadelenin son düdüğünün ardından ise Volkan Demirel kırmızı kart gördü.

 

Tarih : 2 Aralık 2023 Cumartesi 16:36

Necdet TAŞ

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda konuk ettiği Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Atakaş Hatayspor'un gollerini 19. dakikada Carlos Strandberg, 62. dakikada Kerim Alıcı ve 71. dakikada Guy-Marcelin Kilama attı. Konuk ekip Antalyaspor'un golleri ise 35. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ve 57. dakikada Adam Buksa ve 88. dakikada yine penaltıdan Adam Buksa'dan geldi. Bu sonuçla birlikte Hatayspor puanını 18'e yükseltirken Antalyaspor ise 20 puana ulaştı. Süper Lig'in bir sonraki maç haftasında Hatayspor deplasmanda Başakşehir'e konuk olacak. Antalyaspor evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Öte yandan mücadelenin son dakikalarında ilginç anlar yaşandı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, maç tamamlanmadan sinirli bir şekilde soyunma odasına gitti. Demirel kısa süre sonra sahaya geri döndü. Volkan Demirel, maçın bitiş düdüğünün ardından hakem Yiğit Arslan'a tepki gösterdi. Genç teknik adam itirazları sonucu kırmızı kart gördü. İtirazlarını sürdüren Volkan Demirel'i Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin sakinleştirdi.

TRALHAO: “LİGDE MAÇLAR ZOR GEÇİYOR”

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao, bu maçın zor olacağını önceden bildiklerini belirterek, "Buna göre hazırlanmıştık. Süper Lig'de maçlar gerçekten çok zor geçiyor. Biz de burada oynadığımız her maça bir final olarak bakıyoruz. Bu maçta bizim için farklı değildi. Takımımız gerçekten bugün iyi bir karakter gösterdi. Takımımızın bugün oynadığı oyunu bir kelimeyle söyleseydim 'karakter' kelimesini kullanırdı. Çünkü çok organize ve iyi olan bir takıma karşı, bireysel anlamda yetenekli oyunculara sahip bir rakibe karşı oyuncularımız oynamaları gerektiği gibi, oyunun içindeki dalgalanmalara vermesi gerektikleri reaksiyonlara uygun tepkiler verdiler. Bugün takımım hakkında çok fazla eleştiri yapmam mümkün değil. Takımız gerçekten maç içinde gösterdiği mücadeleyi herhangi bir hesap makinesine koyup hesaplamamız mümkün değil. Yüklü bir performans gösterdiler. Bizim için gelecek adına umut verdiler. Çünkü son 10 dakikada kaleye, kaleci olmayan birisi geçti. Kaleye geçmek için birçok oyuncu istekte bulundu. Bu bile bizim için ne kadar iyi bir takım olduğumuzun bir göstergesidir. Kaleye geçen oyuncumuz bizi cesaretlendirdi. Oyunun kırılma anı dediğimiz o anda, belki bizim 3 puanı arayacağımız bir anda kaleye geçen oyuncu gerçekten bizi cesaretlendirdi. Maçın iyi yönleri olduğu kadar bizim açımızdan kötü yönleri de vardı. Aynı olay rakibimiz içinde geçerli. Zaten maçın sonucuna bakan insan bu maçın gerçekten bir tarafa doğru gittiğini düşünmezdi. 2 takımın da maçı kazanmak için ne kadar mücadele ettiğini sonuçtan görebiliriz. Kalecimizin de durumunun nasıl olduğunu henüz bilmiyorum. Sağlık ekibimiz durumunu değerlendiriyor. Umarım en kısa sürede aramıza tekrardan döner ve onu kaybetmeyiz. Son dakikalarda kalecimizi kaybetmek istemezdik. Belki 3 puan alabilirdik. Buraya 3 puan almaya gelmiştik" dedi.

KAĞITÇIOĞLU; "ÇOK İYİ OYNADIK"

Hatayspor Teknik Direktör Yardımcısı Gökhan Kağıtçıoğlu ise çok iyi oynadıkları bir maçı geride bıraktıklarını kaydederek, "Bütün ev sahibi olduğumuz maçlarda olduğu gibi yine oyunu forse ettik. Çok dinamik oynadık ve öne de geçtik. İlk yarıda rakibimiz bir pozisyonda gol bulduk. İkinci yarıda da 2 isabetli şutlarında gol buldular. Biz sonuçtan çok üzgünüz. Yani çok fazla kazanmayı hak ettiğimiz bir geceydi. Çok iyi oynadık ama şanssız goller yedik. Maçın başından sonuna kadar bütün takdir haklarını rakip taraftan kullanan bir hakem vardı. İnanın lig başladığından beri ne biz ne de yönetim hakemler hakkında enerjimizi harcamak istemedik. Çünkü biz zaten çok fazla göçebe hayat yaşadık. Enerjimizi takımımıza aktarmak istiyoruz. Bugün maçın başından sonuna kadar bütün takdir haklarını rakip takım hakkında kullanan bir hakem vardı. İkinci golden önce bize verilmeyen bir penaltı var. Arkasından rakibimizin penaltı pozisyonu yanlıştı diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA