Seçer’den siyasi partilere işbirliği çağrısı!


Üreticilere fide desteği töreni için gittiği Gülnar’da CHP Gülnar İlçe Başkanı Mesut Bakır, İYİ Parti Gülnar İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahin ve DEVA Partisi Gülnar İlçe Başkanı Ramazan Er ile biraya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “İttifak politikası genel merkezin konusu benim değil. En azından ilçelerde iş birliği yaparsak hem partimiz açısından hem de ittifakta olan diğer partiler açısından yararlı olacağını düşünüyoruz. 13 ilçemiz var. Aklıselim bir süreç götürürsek, hakkani olursak ve bazı yerlerde CHP’nin adayları, bazı yerlerde ittifaktaki diğer partilerin adayları şeklinde olmak üzere, aday göstermeyenin diğer partiyi desteklemesiyle birçok ilçede seçimi kazanabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

Tarih : 2 Aralık 2023 Cumartesi 16:28

Necdet TAŞ

Üreticilere fide desteği töreni için gittiği Gülnar’da partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Gülnar İlçe Başkanı Mesut Bakır’ın yanı sıra İYİ Parti Gülnar ilçe Başkanı Mehmet Ali Şahin ve DEVA Partisi Gülnar İlçe Başkanı Ramazan Er tarafından karşılandı. Burada yerel seçimlere ve ittifaklara dair değerlendirmelerde bulunan Seçer, “Önümüzde bir yerel seçim var. Büyüklerimiz erken kalkan yol alır derdi. Biz de işimizi zamanında yaptığımız için yola erken koyulduğumuz için çok rahatız. Emin olun başkanınız olarak üzerimde bir seçim stresi yok. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Mevcut koşullarla, emin olabilirsiniz Mersin'e yapılabilecek olan en büyük hizmetleri yaptık. Yağmur, soğuk, kış hiç aramadık. Her şeyimizi verdik. Mersin’e hizmet etmeye verdik. Muhalefet partisinin belediye başkanı olarak bunu yaptık. Meclis çoğunluğu olmadan yaptık. Pandemi şartları, deprem şartları, meclis engellemeleri, siyasi operasyonlar başımıza gelmeyen kalmadı. Ama bunlara rağmen çok güzel hizmetler yaptığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“AKLISELİM HAREKET EDERSEK BİRÇOK İLÇEYİ KAZANIRIZ”

Millet İttifakını oluşturan siyasi partilerin 2019 yerel seçimler ve 2023 Genel seçimlerinde kurduğu ittifakın ya da iş birliğinin 2024 yerel seçimlerinde de kurulmasını arzu ettiklerinin altını çizen Seçer “Genel seçimde yaptığımız iş birliğini mutlaka bu süreçte de yapma arzusu içinde oluruz. Ancak tabi ki ittifak politikası genel merkezin konusu benim değil. Genel merkezler arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra ortaya çıkacak sonuca göre en kötü şartlarda bir yerel iş birliği yapılmasının doğru olduğunu düşünüyorum. Burada da hem sorumluluk hem yetki almaya hazırım. Bunu partinin genel merkezi de biliyor. En azından ilçelerde iş birliği yaparsak hem partimiz açısından hem de ittifakta olan diğer partiler açısından yararlı olacağını düşünüyoruz. 13 ilçemiz var. Aklıselim bir süreç götürürsek, hakkani olursak ve bazı yerlerde CHP’nin adayları, bazı yerlerde ittifaktaki diğer partilerin adayları şeklinde olmak üzere, aday göstermeyenin diğer partiyi desteklemesiyle birçok ilçede seçimi kazanabileceğimizi düşünüyorum. Zaten aritmetik olarak mantık bunu söylüyor. Masanın üzerine koydunuz mu bu ayan beyan ortaya çıkıyor. Zaman içinde bunlar görüşülür, bunlar değerlendirilir. Hakkaniyetli olacak şekilde, diğer partilerin de temsiliyetine halel getirmeyecek şekilde bir düzenleme, bir karar alma imkanımız olursa başarılı olacağımızı çok net görüyorum” dedi.

“TÜM TARİHLERİN EN BÜYÜK BAŞARISINI KAZANACAĞIZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili hiçbir endişesinin olmadığının altını çizen Seçer, “Bunlar umudum, dileğim değil. Çok net olarak söylüyorum. Her sokağa girmiş bir belediye başkanı olarak, her kesime hizmet götürmüş bir belediye başkanı olarak, vicdanı tertemiz ve rahat, başı dik bir belediye başkanı olarak söylüyorum tüm tarihlerin en büyük başarısını kazanacağız. İlçelerde yapılacak iş birlikleri ile de birçok ilçeyi ya biz kazanacağız ya da ittifak partilerinin kazanmasına destek vereceğiz ve onlara kazandıracağız. Bu konuda hiçbir endişem yok. Kısa zamanda ete kemiğe bürünür, adaylar netleştir. İttifak olacaksa sonuç netleştir. Sahaya çıkıp çalışmalara devam ederiz. Her zaman söylediğim gibi çalışan kazanacak. Biz de çalışıyoruz. O yönden hiçbir endişemiz yok” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA