Mersin hakemlerden dertli!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu hakemlerden dertli. Üst üste gelen hakem hatalarına tepki gösteren Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Fatih Cerlek verilen pasta kaleciyi görmüyor. Topu takip ederken kaleci çıkıp ona çarpıyor. Düşen topu ile bizim oyuncularımız gol atıyor. Ancak gol verilmiyor. Kaleciye yapılmış bir engelleme yok. Faul yok. Buna rağmen gol iptal ediliyor. 2 haftadır hakemlerden sıkıntı yaşıyoruz” dedi.

 

Tarih : 28 Kasım 2023 Salı 13:16

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu hakemlerden dert yanıyor. Karacabey’e 1-0 mağlup olduğu maçta nizami golü ofsayt gerekçesiyle verilmeyen İdman Yurdu’nun hafta sonu evinde oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Ankaraspor maçında da nizami bir golü faul gerekçesiyle sayılmadı. Üste üste gelen hakem hatalarına tepki gösteren Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Çok net pozisyonlarımız var ve maalesef yine hakemler tarafından verilmeyen bir golümüz var. Fatih Cerlek verilen pasta kaleciyi görmüyor. Topu takip ederken kaleci çıkıp ona çarpıyor. Düşen topu ile bizim oyuncularımız gol atıyor. Ancak gol verilmiyor. Kaleciye yapılmış bir engelleme yok. Faul yok. Buna rağmen gol iptal ediliyor. 2 haftadır hakemlerden sıkıntı yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

“KÖTÜ ZEMİNE RAĞMEN İYİ MÜCADELE ETTİK”

Ankaraspor maçında kötü zemine rağmen çok iyi mücadele ettiklerinin altını çizen Kızıltan, “İki haftadır hava koşullarından dolayı çok ağır zeminlerde futbol oynadık. Buna rağmen çok iyi mücadele ettik. Grubun iddialı takımlarından Ankaraspor’a karşı kendi evimizde oynadığımız maçı kazanmak istiyorduk. Maçın başında öne geçtik. İlk yarının son dakikasında zeminin de etkisiyle kalemizde golü gördük. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle ağır sahaya rağmen çok baskılı oynadık. Bütün bu olumsuz koşullara rağmen oyuncularımızın mücadelesi ve kazanma arzusu bizi mutlu ederken hedefe gitme adına da umutlandırıyor. Bunu sağlayan oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Yoğun yağmura rağmen maça gelip bizi destekleyen taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA