‘Erdemli’nin Mavi’si aday adaylığını açıkladı


Erdemli’nin köklü ailelerinden Mavioğlu ve Mavi sülalelerinin önemli ismi Mehmet Mavi, CHP’den Erdemli Belediye başkanlığı aday adaylığını açıkladı. “Başkan Mavi” sloganlarıyla büyük ilgiyle karşılanan Mavi, “Erdemli’yi marka şehir yapmaya geliyorum” dedi.

 

Tarih : 28 Kasım 2023 Salı 12:45

CHP Erdemli Belediye Başkanlığı aday adayı olan Mehmet Mavi için yüzlerce vatandaş ilçe binasına akın etti. Mavi, Erdemli İlçe binasına girişinde büyük bir ilgiyle karşılaştı. Mehmet Mavi, parti binasının iki balkonu ve salonu tıka basa dolduran yüzlerce vatandaşla tek tek tokalaştı.  Mehmet Mavi’nin aday adaylığı açıklaması yaptığı basın toplantısına CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin, İyi Parti İlçe Başkanı Kazım Sarı ile Saadet ve Zafer Partisi’nden de temsilciler katıldı.

“ERDEMLİ’Yİ MARKA ŞEHİR YAPACAĞIM”

CHP Erdemli Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Mavi, konuşması öncesinde her iki balkonu dolduran partili ve vatandaşlar arasında yer alan kadınlara gül dağıtarak pozitif ayrımcılık yaptı.  Mehmet Mavi konuşmasına İstiklal Marşı’nın 4’üncü kıtasının; “Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar? Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” cümleleriyle başladı. Yıllardır özel sektörlerde önemli görevlerde bulunan Mavi, “Siyasete atılmam bir Mersin’in Yörükoğlu olmanın getirdiği sorumluluktur” dedi. “Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Önderin ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkın’ sözünü bir vazife olarak kabul ettiğini belirten Mehmet Mavi, “Mersin’in incisi Erdemli’nin çiftçisi, üreticisi, kadını, erkeği gençleri ile el ele vererek Erdemli’yi tekrardan yaşanabilir bir ilçe yapmayı, ayrımcılığı yok etmiş, barış içinde hizmetleri ile diğer ilçelere örnek olmak için millet sevgisini göndere çekeceğiz. Erdemli’yi marka şehir yapmaya geliyoruz” diye konuştu.

“ÜRETEN VE PAYLAŞAN BİR ERDEMLİ İÇİN PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Hayata geçireceği alt yapı ve istihdam Erdemli projeleri ile ilçede bütünlüğü sağlayacaklarının altını çizen Mehmet Mavi, “Yoksulun tenceresi borç kaynarken, sıkıntıları üretim ile aşacağız. Erdemli’nin en önemlisi olan ulaşım projeleri önceliğimiz olacak. 21.yüzyıla çevre düzeni planları ve battı çıktılar ile ilçemizde sorunsuz ve güvenilir ulaşım ile örnek olacağız. Tarım ve hayvancılık projeleri ile belediyemiz bünyesinde üretimde kooperatifleşmeye gideceğiz. Üreticilerimize mandra, süt birliği, gübre, ilaç, tohum ve fide ile tarım ve hayvancılığı bir üst seviyeye çıkartarak sürdürülebilir üretim ve istihdam sağlayacağız” ifadelerinde bulundu.

“TURİZİMDE MERKEZ OLMAK İSTİYORUZ”

Engelli vatandaşlar için daha özgür ve yaşanabilir bir Erdemli yaratacaklarını da belirten Mehmet Mavi, şöyle devam etti: “Sivil toplum örgütleriyle beraber Erdemli’de yapılması gereken yeniliklerle ilgili istişare kurulu oluşturup, ilçemizin gelişmesi ve bütünleşmesi için projeler geliştireceğiz. Erdemli’de gençlerimize ‘Bir Projem Var’ Merkezi karacağız. Gençlerimizle beraber projeler üreterek, kalkınmamızda onlara söz hakkı vereceğiz. Aynı zamanda il dışında ve ilçemizde okuyan ve ihtiyacı olan gençlerimize eğitim ve ilçemizde okuyan ve ihtiyacı olan gençlerimize eğitim destek kartı vereceğiz.”

“BAŞKAN MAVİ”

Konuşması sık, sık ‘Başkan Mavi’ sloganlarıyla kesilen CHP Erdemli İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Mavi sözlerini şöyle tamamladı: “Gelin 1919’da başlayan Kurtuluş mücadelesinin ateşini Cumhuriyetimizin 100. Yılında yeniden Erdemlimizde ateşleyelim”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA