Dinçer; “Öğretmenlere bir maaş ikramiye verilsin”


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talat Dinçer, eğitim ve öğretimin temel unsuru olan öğretmenlerin ekonomik durumlarının iyileştirilmesine yönelik düzenlemelere gidilmesinin ilk adımı olarak her 24 Kasım tarihinde öğretmenleri motive etmek adına bir maaş ikramiye verilmesi önerisiyle TBMM Başkanlığına Devlet Memurları Kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun teklifinde bulundu.

 

Tarih : 24 Kasım 2023 Cuma 15:24

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer tarafından hazırlanan ve  Parti Grubunca kabul edilerek 23 Kasım 2023 tarihinde Grup Başkanlığınca Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunulan Devlet Memurları Kanunu’nda Değişiklik Yapılması hakkında Kanun teklifi ve gerekçesinde, öğretmenliğin, eğitim ve öğretim ile bununla ilgili yönetim görevlerini üzerine alan özel bir ihtisas mesleği olduğu vurgulanarak şöyle denildi: “Öğretmenlerimiz, gelecek kuşakları yetiştirme ve geleceğe hazırlama sorumluluğu taşımaktadır. Bu denli önemli bir görevi ifa eden öğretmenlere hak ettikleri değerin verilmesi gerekmektedir. Bilindiği üzere her 24 Kasım tarihi öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda eğitim ve öğretimin temel unsuru olan öğretmenlerin ekonomik durumlarının iyileştirilmesine yönelik düzenlemelere gidilmesinin ilk adımı olarak 24 Kasım tarihinde öğretmenleri motive etmek adına bir maaş ikramiye verilmesi önerilmektedir”.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA