Sever; “CHP’nin elindeki belediyeleri kazanacağız”


Partisinin Tarsus ve Mezitli İlçe teşkilatlarıyla bir araya AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Sever, “Mersin’de Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere CHP belediyelerini Cumhur İttifakına kavuşturacağız. Adayın kim olması çok önemli değil, bizi ilgilendirmiyor biz reisin dediğini yaparız aday kim olursa olsun Belediyeleri Cumhur ittifakı ile tanıştıracağız” dedi

 

Tarih : 18 Kasım 2023 Cumartesi 17:13

Haber: Necdet TAŞ

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Sever, partisinin Tarsus ve Mezitli İlçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Her iki ilçede de partililerin büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Sever, İsrail’in Filistin halkına yönelik insanlık dışı saldırılarını kınadığını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Türk halkının Filistinli kardeşlerimize verdiği desteği tüm İslam ülkeleri vermeli, ben İsrail’i buradan bir kez daha kınıyor ve lanetliyorum” dedi.

“ADAYIN KİM OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL”

Konuşmasında yerel seçimlere de değinen Sever, “Mersin’de ve ilçelerinde Cumhur ittifakı olarak tüm belediyeleri almak için kolları sıvadık. Mersin Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar hep muhalefet partileri tarafından yönetildi. Bu yüzden genel iktidarın bazı hizmetlerinin aksamasına neden oldu. Yapılacak ilk seçimde genel iktidar ile yerel iktidar aynı ittifaktan olursa, hizmetler daha seri yürüyecektir. Bizler Cumhur ittifakı olarak önümüzdeki yerel seçimlerde tüm Türkiye’de ve bölgemizde başarılı olmak zorundayız. Mersin’de Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere CHP belediyelerini Cumhur İttifakına kavuşturacağız. Adayın kim olması çok önemli değil, bizi ilgilendirmiyor biz reisin dediğini yaparız aday kim olursa olsun Belediyeleri Cumhur ittifakı ile tanıştıracağız” dedi.  

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA