Seri devam edecek mi?


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, ligin 14. Hafta mücadelesinde Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Maçın hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı Lacivertliler ligde yakaladıkları 2 maçlık galibiyet serisini devam ettirme hedefinde. Zorlu maç öncesi konuşan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Futbolda kolay maç yok. Her puanın önemi büyük. İyi bir ritim yakaladık. Hedefimiz Karacabey’den de puanlar alıp yolumuza iddialı bir şekilde devam etmek istiyoruz” dedi.

 

Tarih : 18 Kasım 2023 Cumartesi 12:35

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu, ligin 14. Hafta mücadelesinde Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde oynadığı maçta Vefa Group Vanspor’u 3-0 mağlup edip liderlik koltuğundan eden Mersin İdman Yurdu, Bursa deplasmanından da puan ya da puanlarla dönme hedefinde.

MİY, VAN’DAN 3 PUAN, KARACABEY İSE 1 PUAN ALDI

Üst üste aldığı 2 yenilginin ardından ligin 11. Hafta mücadelesinde deplasmanda Diyarbekir Spor’u 2-0 la geçerken, 12. Haftada lider Vefa Group Van Spor’u evinde 3-0 yenmeyi başarmıştı. Mersin ekibi üst üste 2 maçını da kazanırken, bir sonraki hafta olan 13. Haftayı bay geçmişti. Kırmışı Şeytanlar, ligde oynadığı 12 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi alırken, 18 gol atıp, 11 gol yedi ve topladığı 22 puanla 6’ıncı sırada yer alıyor. Rakip Karacabey Belediye Spor AŞ ise 13. Hafta mücadelesinde Vefa Group Van Spor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrıldı ve 1 puanı hanesine yazdırmayı bildi. Karacabey, ligde oynadığı 13 maçta 3 galibiyet alırken, 4 beraberlik, 6 da yenilgi aldı. Az gol atıp, az da gol yiyen ev sahibi ekip, 9 gol kaydederken, 10 golü kalesinde gördü ve 13 puan toplayarak 10’uncu sırada yer aldı.

“HER PUANIN ÖNEMİ BÜYÜK”

Zorlu maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Geçen hafta Cuma günü başlayan Karacabey maçı hazırlıklarımız bazı günler çift bazen ise tek antrenmanla devam etti. Boş durmadık. Hafta sonu grubumuzdaki maçları takip ettik. Genelde üst taraftaki takımlardan Erokspor ile 1461 Trabzon dışında herkes puan kaybetti. Gelinen noktada artık her maç çok önemli. Her puanın önemi büyük. İyi bir ritim yakaladık. Hedefimiz Karacabey’den de puanlar alıp yolumuza iddialı bir şekilde devam etmek istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz ve kalitemiz var. Sezon başından beri söylediğim gibi her geçen gün gelişen takımız ve çok etkili oluyoruz. Van maçı bunun net bir örneği idi. Hedefimizi bu istikrarı korumak” dedi.

“FUTBOLDA KOLAY MAÇ YOK”

Karacabey maçına aynı disiplinle aynı arzu istekle oynayıp puan ya da puanlar alıp yollarına devam etmek istediklerini kaydeden Kızıltan, “Rakibimiz Van’dan puan almış bir takım. Futbolda kolay maç yok. Her şey sana bağlı. Sen maça mental ve fiziksel anlamda iyi hazırlanmış isen taktik olarak iyi konsantre olmuşsan o maçları daha kolay hale getirebilirsin. Oyuncularımızla hep bu anlamda konuşuyoruz. Çalışıyoruz. Onlarda sağ olsunlar her geçen gün daha iyi oluyorlar. Hem maçlarda hem de antrenmanlarda çok gayretliler. Yeni Mersin İdman Yurdu kentte umut veren bir durum oluşturdu. Bu da bizi ayrıca mutlu ediyor gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.

Bugün Karacabey Fehmi Gerçeker Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı Hakem Yücel Büyük yönetecek, yardımcılıklarını Akın Karabacak, Mustafa Tosun, yapacak. Dördüncü hakem ise Sercan Yılmaz olacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA